Συμβολική βεβήλωση και πυρπόληση εκκλησίας Τριών Ιεραρχών Ε.Μ.Π 26/3/07

Σαν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, δεν κατανοούμε γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει ενέργειες ενάντια στην λεγόμενη "επικρατούσα θρησκεία", που δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν ακόμα προπαγανδιστικό και καταπιεστικό μηχανισμό των πολιτικών εξουσιών και του μεγάλου κεφαλαίου για τη χειραγώγηση των λαών. Με πρόσχημα το γνωστό ψευδοεπιχείρημα "είμαστε το 90% του λαού και δημοκρατικά κάνουμε ότι γουστάρουμε" δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται ελεύθερα η ασύστολη θρησκευτική και εθνικιστική πλύση εγκεφάλου στα αθώα παιδάκια των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, απο φανατισμένους ρασοφόρους. Η θρησκεία δυστυχώς είναι το όπιο του Ελληνικού λαού, ένα εργαλείο αποκοίμισης και αποβλάκωσης των μαζών, στα αδίστακτα χέρια των εξουσιαστών. Χωρίς το εμπόδιο της θρησκείας, αυτή τη φυλακή του εγκεφάλου, η αναπόφευκτη λαϊκή εξέγερση θα ερχόταν κατά τη γνώμη μας συντομότερα.

Αct1 μέρος 1/5 Behemoth - Antichristian Phenomenon

Για 2000 χρόνια η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία επιτυγχάνει να επιβάλει ανεμπόδιστα στην πλειοψηφία των Ελλήνων την ασεξουαλική ηθική δικτατορία της και τον σκοταδιστικό ιουδαιοχριστιανικό πολιτισμό της. Ο παρθένος αρχιραββίνος Χριστόδουλος δεν είναι πνευματικός ποιμένας, όπως θέλει να πιστεύει, αλλά ένας διεστραμμένος ηγέτης μιας ψευδούς και ψυχανώμαλης Ιουδαϊκής αίρεσης, της λεγόμενης "ορθοδοξίας". Αν και είμαστε δήθεν "ελεύθεροι" να απορρίψουμε τις βλαπτικές, αντιανθρώπινες διδασκαλίες του αειπάρθενου Ναζωραίου ραββίνου Ιησού και των επίγειων χριστέμπορων αντιπροσώπων του, παραμένουμε υποχρεωμένοι να ζούμε εγκλωβισμένοι σε μια χριστοκεντρική θεοκρατική κοινωνία που στιγματίζει ρατσιστικά τους άθεους και τους παγανιστές, ως ανήθικους και πολίτες δευτέρας κατηγορίας, σε σχέση με τους δήθεν.. ορθόδοξους.

Αct1 μέρος 2/5 Akercocke - Horns of Baphomet

Οι ακροδεξιοί Ναζωραίοι κατακτητές φιλοδοξούν και επιτυγχάνουν, να ελέγχουν τις ζωές των Ελλήνων από τη γέννηση μέχρι τον θάνατο, μέσα από τα 7 μαγικά τους μυστήρια: Θεία Ευχαριστία, Ιεροσύνη, Μετάνοια, Ευχέλαιο, Βάπτισμα και το πιο σατανικό, τον λεγόμενο ΓΑΜΟ. Το ιερατείο συνεχίζει να επηρεάζει αρνητικά τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων, με την αποθάρρυνση του ελεύθερου sex πριν και την επιβολή της ιδέας της λεγόμενης "μοιχείας" μετά τον Γάμο. Συνεχίζει δε ακάθεκτο να χαρακτηρίζει, εκ του πονηρού, την ΗΔΟΝΗ ως αμαρτωλή, την ΣΑΡΚΑ ως βρωμερή και γενικά τον ΚΟΣΜΟ ως ανούσιο και διαβολικό. Οι ξεπερασμένοι και ανήθικοι θεσμοί του Γάμου και της Μονογαμίας που προτείνουν και επιβάλουν οι παρθένοι τράγοι σε αυτούς που δεν αντέχουν τον εβραϊκό, δήθεν "ανώτερο δρόμο" του παρθενικού βίου, στρέφονται ενάντια στον ιερό θεσμό της οικογένειας και έχουν καταστρέψει την ευτυχία δισεκατομμυρίων "χριστιανών" στη γη.

Αct1 μέρος 3/5 Behemoth - Christians to the Lions

Καιρός να μάθουν επιτέλους κάποιοι χριστιανοφασίστες, πως η θρησκευτική παροξυστική τρέλα στην Ελλάδα και τα υπερεθνικά παραληρήματα της συμμορίας Χριστόδουλου, που σημειωτέων οξύνθηκαν πολύ μετά την επάνοδο της δεξιάς στην εξουσία, δεν περνάνε απαρατήρητα από τον μέσο, λογικά σκεπτόμενο Έλληνα. Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούμε, πως το σημαντικότερο εμπόδιο για να ζήσουμε ευτυχισμένοι επί της γης, πέρα απο τις πολιτικές και οικονομικές εξουσίες, είναι το προωθούμενο γυναικείο πρότυπο της πανάμωμου αειμυξοπαρθένας Παναγίτσας που θα παντρευτεί ένα πλούσιο πριγκηπόπουλο (πάνω σε άσπρη porsche) με θρησκευτικό γάμο, για να κυοφορήσει ένα "μεσσία" μυρίζοντας τον.. κρίνο. Η ώρα έφτασε για όλους τους λαούς, να απορρίψουν ολοκληρωτικά τις δήθεν θεόπνευστες Εβραϊκές Γραφές και να αναζητήσουν τις μεγάλες αλήθειες για την ζωή και τον θάνατο σε άλλες, σοβαρότερες πηγές.

Αct1 μέρος 4/5 Dimmu Borgir - Tormentor of christian souls

Η Ανίερη Συμμαχία αναλαμβάνει την ευθύνη για την πυρπόληση της εκκλησίας των τριών ιεραρχών ΕΜΠ στις 26/3/2007 με βασικό αίτημα τον πλήρη και αμετάκλητο χωρισμό Χριστόδουλου-Κράτους.

Αct1 μέρος 5/5 Behemoth - As ABOVE so BELOW


  • ΈΞΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ Ε.Μ.Π

  • ΈΞΩ Η ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

  • ΈΞΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΛΥΚΕΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ


Κατεβάστε ολόκληρο το video (369ΜΒ) σε καλύτερη ποιότητα απο το megaupload


http://www.megaupload.com/?d=MIKRQQG0


(Αναμονή 45 sec μετά την εισαγωγή του κωδικού που θα σας δείξει. Άν όλα τα slots για Ελλάδα είναι γεμάτα, ξαναπροσπαθείστε)



115 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρομοκρατική οργάνωση με blog;! Mου άρεσε ιδιαίτερα το τέλειωμα του 5ου video. Συνεχίστε, σας στηρίζει πολύς κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

telika eiste satanistes? eiste fasistes? eiste anarxikoi? eiste marksistes? ti skata eiste telospadon, gia na kseroume. Thumbs up gia tous behemoth anyway!

Ανώνυμος είπε...

Christians to the Lions!!!
o bastard son είναι ο χριστός; να στείλουμε το video στην Λουκά να φρικάρει!


ps:Δε φοβάστε μη σας βρούνε απο το internet?

Ανώνυμος είπε...

Εύγε! πολλοί παγανιστές είμαστε μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

hahaha..

gamw !

"eksw o xristos kai h panagia apo to asylo tou EMP"..

mou ftiaxate tin mera, :)

Ανώνυμος είπε...

Bravo, etsi pou to pate omos, se ligo tha kanete kai ekpompi stin tileorasi..

Ανώνυμος είπε...

EVGE! Epitelous kai kapoioi pou pairnoun sta sovara tin VLAKEIA ton pollwn kai kanoun kati gia na apallagoume apo afti. Makari na evazan mpoulntozes oi dimoi na gamousan ki alles ekklisies alla dystyxws den to vlepw stis epomenes dekaeties. Mpravo paidia! Me prosoxi kai synesi omws, e? Yparxoun kai oi filoi mas oi mpatsoi...

Ανώνυμος είπε...

eimaste mia omada 4 atoma apo ntua kai eimaste mazi sas na ta kapsoume sythemela ta evraika mpourdela.

Ανώνυμος είπε...

thaprepe na drepeste pou eiste kai foitites polytexneiou! Otan sas piasoun na doume tis fatses sas adixrista ZOA.

Ανώνυμος είπε...

γιατί τέτοια εμμονή με τους ραβινους???

Ανώνυμος είπε...

kalos xristos,mono nekros...keep on flaming...(kala,ti valate mesa sta boukalia,kai foudwse toso h fwtia sto kabanario?)...alli fora,na erthete prwi sto emp,pou exei kai leitourgia...etsi,gia na anapsete ki eseis ena "keri"...

Ανώνυμος είπε...

kanta 5 ta atoma...padws i ekklisia sth geitonia mou,exei kai shmaia ap'wxw...diplh amartia...

Ανώνυμος είπε...

kaite parakalw mono sygxrona tsimentenia ektrwmata.
afiste ta mikra 3wklisakia!
einai omorfa kai kanoun kai gia katafygio an 3emeineis..
ki egw enantia sti monokalliergeia kai to mono8eismo

eimaste oloi pan8eistes - eimaste oloi 8eoi !

Philobiblos είπε...

Πάντως ακολουθήτε μία λαμπρή παράδοση: οι γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές (ΝΑΖΙ) χρησιμοποιούσαν ακριβώς την ίδια ορολογία και γενικώτερη πολεμική γιά να περιγράψουν τον Χριστιανισμό-- και όταν ήλθαν στα πράγματα εκτέλεσαν Χριστιανούς (όπως τα μέλη του κινήματος "Λευκού Ρόδου" στο Μόναχο) με την κατηγορία ότι ήταν μέλη εβραϊκής αιρέσεως! Καλά τα πάτε!

Ανώνυμος είπε...

όταν θα πάτε στην κόλαση, θα σας δέσουν σε ένα πάσαλο και θα σας ρίχνουν μολότοφ στον αιώνα των αιώνων, αμήν.

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή!!! Οτιδήποτε κινείται στο internet παρακολουθείται πολύ εύκολα! Έχω μάθει ότι υπάρχει ένας καθηγητής (ή φοιτητής δεν ξέρω!) στην Θεολογική δυνατός hacker και σας έχει βρει μέσω του site σας. Αλλά δεν αφήνει το «άσυλο» να υπάρξει καταγγελία μάλλον. Αν αυτό ισχύει, πρέπει να είστε πολλοί δειλοί (το κοινώς λεγόμενο γυναικούλες) να παραμείνετε σε «πανεπιστημιακά κτήρια». Και φαίνεται που δεν απαντάτε και στα blog σας. Μαγκιά είναι όταν είσαι υπερήφανος γι’ αυτό που λες και πιστεύεις να θυσιάζεσαι γι’ αυτό! Αλλιώς καταντάς σαν το μυρμήγκι που περιμένεις να σε συνθλίψουν.

Ανώνυμος είπε...

"Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας δεν είναι ναός που κτίζεται με πέτρες, άμμο και ασβέστη από ευσεβείς και καταστρέφεται με φωτιά βαρβάρων, αλλά είναι ο ίδιος ο Χριστός. Ο Χριστός ανέχεται σήμερα μια κατάσταση...θα ξεκαθαρίσουν όμως τα πράγματα". Γέρων Παίσιος.
Δεν θα καταφέρετε τίποτα περισσότερο από υλικές ζημιές. Μια ζωή, στο τέλος κάθε βάρβαρης πράξης σας, θα τρέχετε και θα λαχανιάζετε από τα προσωπικά σας αδιέξοδα. Να γιατί δεν πρόκειται ποτέ να εισακουστεί και να κατοχυρωθεί η φωνή της διαμαρτυρίας σας: Γιατί είστε δέσμιοι ουσιών και κάθε άλλο παρά επαναστάτες. Ναι στον υγιή αντίλογο, όχι στον αρρωστημένο.

Ανώνυμος είπε...

τελικα ειστε εναντιον της ορθοδοξιας η εναντιον οποιασδηποτε θρησκειας; ειστε "σατανιστες"(η οπως αλλιως λεγεται...);γιατι αν ισχυει αυτο τοτε κ εσεις ζωα ειστε,δουλοι καποιου αντιστοιχου θεου,συνεπως δεν εχετε κανενα δικαιωμα να αυτοαποκαλειστε αντιεξουσιαστες και να δυσφημιζετε τον χωρο αυτο.μηπως τελικα προκειται για πωρομενους blackμεταλλαδες;κι οι dimmu borgir τα μεγαλυτερα καπιταλοσκυλα ειναι...τοσα φραγκα βγαζουν με τα cd που βγαζει η πολυεθνικη τους...

Ανώνυμος είπε...

οι μεγαλοι αναρχικοι behemoth,dimmu borgir,akercocke θα μας οδηγησουν στην κοινωνικη απελευθερωση.θα παρω ολα τους τα cd.καντε ολοι οι συντροφοι το ιδιο,πλουτιζοντας τις πολυεθνικες τους και ακουγοντας black metal θα απελευθερωθουμε απο τις θρησκειες και την καταπιεση!παω στο metropolis τωρα!

Haritini είπε...

Paidia kala ta kanete kai ta lete!!!Ti douleia exei mia evraiki thriskeia s auton ton topo pou gennise tin philosofia??!!!giati den exoume polla apo ta keimena arxaiwn eleytherwn pneymatwn pou egrapsan?giati oi kaloi xristianoi frontisan na ta kapsoun kai na kapsoun ton topo sas ellinarades.KSIPNATE!sas katestrepsan ton politismo kai toys latrepsate,tosi vlakeia!!theopoiisate enan ebraio en onomati Hristo enw eixate tosous ntopious pou eixan na sas poun polla perissotera.KAI TI DOULEIA EXEI TO MATHIMA TWN THRISKEYTIKWN STA SXOLEIA???dimiourgei psixologika sta paidakia kai ine toso skotadistika gia tin psixoula tous.Anoigeis to biblio kai blepeis kati fatses pou den tis sinantas oute sta xeirotera thriller tou John Carpeneter.Eleos!!!

Ανώνυμος είπε...

symfwnw me ta aitimata, dexomai kai tin methodo, den maresoun polla, polla omws maresoun.
Eleytheria apo ola. Spaste ta desma sas apo ta pada, eite ayta einai o xristianismos, eite o "adieksousiastikos" xwros.

Ανώνυμος είπε...

Hail Eris!
All Hail Discordia!

Fnord...
the fnords...?

ARKA-AKRA είπε...

Anarxia bgalmenh apo thn katagwgh ths lekshs..Epitelous kapoioi arxizoyn kai spane ta taboy ths koinhs praktikhs tou xwroy.

H anarxia den plaisionetai giati alliws ypokineitai..Anarxia esti stash zwhs diamesoy toy filosofikoy bioy.

Axarnai-Anarxia.

Ανώνυμος είπε...

o rothbard k o friedman itan kwloevraioi nomizw..e anarxokapitalistes?

XρηστοΠαναγίας είπε...

Χωθείτε και σπάστε τα όλα! Αν μπορείτε κάψτε και Παπάδες, όχι μόνο καμπάνες. Σας είδα στο Αlter. Φρίκαρε ο Άδωνης με τα "αίσχη" σας. Χαχχχαχχαχαχαχα... ας γελάσω σαρδόνια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΘΥΣΙΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ,ΕΝΑ ΚΟΚΟΡΑ,ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑ!ΑΝΤΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!ΠΑΜΕ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

anarxoaplutoi peite aleuri.....

expaganus είπε...

Ρε παιδιά δε με πείθετε για αναρχικοί, τι να κάνω. Μάλλον απωθημένα έχετε - ή δαιμόνια. Τέλος πάντων εύχομαι να μη βρείτε κανένα μπελά ή πάρετε και κανέναν κακομοίρη στο λαιμό σας με τους εμπρησμούς που κάνετε. Κατά τα άλλα, ο Κύριος των Κυρίων δεν κινδυνεύει από σας, ή από οποιονδήποτε, όσα εκκλησάκια και να κάψετε...

Εσύ Χαριτίνη μας γράφεις για το μάθημα των Θρησκευτικών: dimiourgei psixologika sta paidakia kai ine toso skotadistika gia tin psixoula tous.Anoigeis to biblio kai blepeis kati fatses pou den tis sinantas oute sta xeirotera thriller tou John Carpeneter.Eleos!!!
Ήθελα να σε ρωτήσω, αυτά που βλέπεις στα βιντεοκλιπ των behemoth π.χ. με τα σχετικά ψυχολογικά/δαιμονολογικά προβλήματα που εκπέμπουν η μουσική, οι στίχοι και οι φάτσες των εκτελεστών, σου φαίνονται πιο κατάλληλες για παιδιά από το μάθημα των Θρησκευτικών; Είναι λιγότερο "σκοταδιστικές", και τις συναντάς σε θρίλερ του Κάρπεντερ, ή όχι;

expaganus είπε...

Να σας πω κι ένα κόλπο για να μη σας καταλαβαίνουν ότι είστε "δήθεν": Γράφετε: "θέλουμε να προσλάβετε Γκουρού για να αναλάβει τον τομέα των ανατολικών θρησκειών, δωδεκαθεϊστή καθηγητή για να αναλάβει τον τομέα της πατρώας θρησκείας, καθώς και άθεο καθηγητή για να διδάξει το μάθημα της αθεΐας".
Ένας γνήσιος αναρχικός δεν θα έλεγε ποτέ ότι ο δωδεκαθεϊσμός είναι "η πατρώα θρησκεία". Μόνο ένας γνήσιος δωδεκαθεϊστής εκφράζεται έτσι. Είναι σαν να προσπαθεί ένας Χριστιανός να το παίξει άθεος ενώ παράλληλα λέει "ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός".

Ανώνυμος είπε...

έλεος ρε παιδιά, σας πάντρεψε κανείς με το ζόρι ή σας επέβαλλε την αγαμία και λυσσάξατε;
και πού το ξέρετε ότι οι αρχιερείς της Ορθόδοξης εκκλησίας είναι "παρθένοι", ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε;

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα που οι Δωδεκαθεϊστές έγιναν και αναρχικοί... Αν θέλετε να παριστάνετε τους αναρχικούς, φροντίστε πρώτα να μάθετε τι πιστεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Φλερτάρετε το Σατανά που έγινε γνωστός από τις "εβραϊκές γραφές" τις οποίες οι ίδιοι κατακρίνετε.
Ο όρος "Σατανάς" είναι καθαρά εβραϊκός και σημαίνει αντίπαλος - εχθρός: שָׂטָן http://en.wikipedia.org/wiki/Satan
Αυτοαναιρείστε.

Ανώνυμος είπε...

Με δυο λόγια παιδιά, είστε πολύ μεγάλοι καραγκιόζηδες και νούμερα.

-Κώστας-

Ανώνυμος είπε...

Επίσης να προσθέσω ότι είστε αναρχικοί της πλάκας και παγανιστές του κώλου...


-Κώστας και πάλι-

haritini είπε...

Ti simasia exei ti blepw egw pou eimai 25 xronwn kai mporw na epileksw??ti douleia exei i thriskeia sta sxolia kai na eksetazomaste ki apo panw sta test se muthous tis mesanatolis?giati na eimai ipoxrewmeni egw sta 7 kai sta 8 mou xronia na kanw stayrous kai na apantw se erwtiseis pou exoun thema kati apiasto,kati teleiws pneymatiko?egw apo diki mou epilogi vlepw ta v. clip twn opeth,twn amorphis klp klp.Fantasou omws mexri ki esu sigrineis tis eikones pou egw periegrapsa me v. clip kata ti gnwmi sou daimonistika!!!!Eipa egw anti gia thriskeytika na baloun tetoia??ma ti asteia erwtisi einai ayti.Milisa gia afairesi tou mathimatos twn thriskeytikwn kai oxi gia prosthiki v. clip sta mathimata tou sxoleiou.Xazi erwtisi,poli xazi

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μπράβο για τη σελίδα!

Επιτέλους πρέπει να ηρεμήσει αυτος ο τόπος απο τα χριστιανικά και γενικότερα τα θρησκευτικά εκτρώματα.

Το μόνο κόμμα που θα ψήφιζα σοβαρά και συνειδητά θα ήταν κάποιο με αντιθρησκευτικές/αντιχριστιανικές προεκτάσεις.

Οχι άλλα ψέματα στα παιδάκια!

expaganus είπε...

Χαριτίνη, τη σύγκριση με βιντεοκλίπ "δαιμονιστικά" που λες, δεν την έκανα επειδή βρίσκω ότι έχουν κάτι κοινό με τις εικόνες των αγίων στα βιβλία των θρησκευτικών, αλλά επειδή αυτά τα βιντεοκλίπ υπάρχουν στα ταινιάκια της "Ανίερης Συμμαχίας", και θεώρησα ότι τα είχες δει και τα επικροτούσες.
Με την ερώτησή μου προσπαθούσα να καταλάβω την άποψή σου περί αισθητικής. Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να βρίσκει "θρίλλερ" τις εικόνες των αγίων και να μην λέει κάτι για τις γεμάτες δυστυχία, νέκρωση, σκληρότητα κτλ. φάτσες των ταλαίπωρων που ξελαρυγγιάζονται προσπαθώντας να παραμορφώσουν τη φωνή τους όσο πιο "δαιμονικά" μπορούν; Δεν νομίζω ότι η απ[ορία μου είναι και τόσο χαζή.
Ευχαριστώ που μου απάντησες.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι να σαπίσετε στη φυλακή για να μάθετε οτι ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ όπως εσείς δεν έχουν καμία θέση στη κοινωνία και δε μπορούν να βεβηλώνουν τις αξίες και τα ιδανικά ούτε μ αυτόν ούτε με κανέναν τρόπο. Δεν αξίζετε ούτε κάν να σας λύπηθούμε. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους που επικροτούν αυτές τις δράσεις

expaganus είπε...

Άντε, μαθητευόμενοι προβοκάτορες, προσπαθώ κι εγώ με τον τρόπο μου να σας κάνω φίρμες!

http://expaganus.blogspot.com/2007/05/blog-post.html

Να σας πω και ότι όπως βλέπω στο Indymedia, οι αναρχικοί σας έχουν πάρει μυρωδιά. Δέστε τι γράφουν:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=708268

Προβοκάτορες

από Bakunina 10:07μμ, Σάββατο 26 Μαΐου 2007

Μη συγκρίνουμε τώρα την κατάσταση στην Ισπανία και την εκεί εκκλησία με τη δική μας κατάσταση εδώ. Εκτός των άλλων οι σύντροφοι εκεί δεν καίγανε ΜΟΝΟ εκκλησίες. Τα μεταλλάκια αυτά που νομίζουν ότι μας δουλεύουν, μόνο με εκκλησίες τα βάζουν... χαθήκανε οι τράπεζες, τα υπουργεία, τα αστυνομικά τμήματα, σε μια χώρα που οι τράπεζες ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ του κόσμου...
Και ασφαλώς δεν είμαστε "αναρχοδικαστές", δεν είμαστε όμως και ηλίθιοι και ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τα δήθεν. Είναι ΑΙΣΧΟΣ να καπηλεύεται την ιδιότητα του αναρχικού ένας προβοκάτορας - είτε είναι παγανιστής είτε σατανιστής είτε οτιδήποτε. Τουλάχιστον οι αναρχοχριστιανοί που είναι κατά της βίας, το ΦΩΝΑΖΟΥΝ ότι είναι χριστιανοί και δεν πάνε να το κουκουλώσουν. Οι παγάνες γιατί το κρύβουν, ντρέπονται που είναι παγάνες; Δεν πιστεύω... Το κάνουν για να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να κατηγορηθεί ο χώρος τους. Είναι πολύ εύκολο, να τα ρίχνουν όλα στους αναρχικούς...

Ανώνυμος είπε...

Δε με απασχολεί αν η αίρεση είναι Εβραϊκή ή Σουδανική...Οι ανθρώπινοι πολιτισμοί ανέπτυσσαν αλληλεπιδράσεις από αρχαιοτάτων χρόνων. Η σκέψη του Πλάτωνα ταξίδεψε ως την Ινδία, το Ισλάμ, ο Ζωροαστρσμός μας έδωσε τον παράδεισο και την κόλαση,τους αγγέλους και τους δαίμονες, τον ένα και μοναδικό θεό...

Με απασχολεί που κάποιοι πού για τα καλά έχουν γίνει κομμάτι του κρατικού μηχανισμού λόγω ιδιαίτερων συνθηκών θέλουν να έχουν προνομιακή θέση μες στην Ελληνική κοινωνία...Αν ήθελα να ανοίξω εντευκτήριο των Κρίσνα στο πολυτεχνείο δε νομίζω να μου παρείχαν από μόνοι τους χώρο...Πόσο μάλλον να με χρηματοδοτούσαν με μύρια ευρώπουλων...Καθαρά συμβολική η κίνηση των παιδιών...Δεν ξέρω όμως αν είανι κι ο πιο αποτελεσματικός...

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα ρε δωδεκαθειστικά νούμερα να απολογηθείτε για τις χιλιάδες χιλιάδων θυσίες ζώων και ανθρώπων που έχει διαπράξει ο παγανισμός και μετά να μιλήσετε για εγκλήματα του Χριστιανισμού.Και το παίζετε λάτρεις της φύσης τρομάρα σας!!!Έγιναν αγώνες για να εκλείψει το δωδεκαθειστικό σκοτάδι και τώρα προσπαθείτε να το επαναφέρετε;Πάρτε ρε αμόρφωτα σκουλήκια να διαβάσετε στο Παυσανία για τα αιματηρά μαστιγώματα γυναικών στο ναό της Αφροδίτης για να χορταίνει όπως λέγανε η "θεά",για το βασιλιά που πήγε να σφάξει τη κόρη του στην Ιλιάδα για να ηρεμήσει δήθεν ο άνεμος,για τα μωρά που έτρωγε ο Λυκάωνας και για τις μαινάδες του μπεκρούλιακα(τύφλα να έχει ο Ορέστης Μάκρης)Διονύσου που έσκιζαν τις σάρκες των παιδιών τους.Και τολμάτε τώρα να μιλάτε για φυσιολατρία.Ποιοι;Οι παγανιστές!!!Που για ψύλου πήδημα σφάζανε ζώα. Και κάτι άλλο ρε καθυστερημένες μαιμούδες. Λέτε αναρχοκαπιταλιστές!Τι αναρχοκαπιταλιστές ρε μαλακιστήρια; Δεν συμβαδίζει αναρχικός και καπιταλιστής!Ούτε αυτό δε ξέρετε.(εδώ αναρχικοί υποτίθεται και μιλάτε για πατρώα θρησκεια) Αλλά τι να περιμένει κανείς απο εγκεφάλους που έχουν γίνει σούπα απο τη πρέζα...Όσο για το πανικό που προκαλέσατε όντως,δεν υπάρχει βίντεο σας που να ξεπερνάει τις 800 θεάσεις.Με αυτή την έννοια θέλω να πεθάνετε ρε πούστηδες:
οτι ο Χριστιανισμός Κυριαρχεί!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρόλο που δεν συμφώνω με του που κάψατε εκλησία(όχι ότι με πείραξε) πραγματικά πρέπει να ειστε πολύ μαλάκες.
τι αλλο θα δούμε.... Ο κάθε μαλάκας το παιζει αναρχικός και αντιεξουσιαστης...
εμ βέβαια... απο τότε που αρχισε να το δείχνει η TV έγινε lifestyle και όλα τα κομπλεξικά - καθυστερημένα που θέλουν να το παίξουν επαναστάτες για να έχουν κάτι να λένε στα γεράματα τους απο τον καναπέ του σαλονιού τους όποια μαλακία κατεβεί στο στον σκατοκουβά αναμεσα στους όμους τους την αποδίδουν στην αναρχία. Μπράβο καραγκιόζηδες κάντε την `επανάσταση` σας ...

Ανώνυμος είπε...

gatekeeper άσχετε το προηγούμενο βίντεο των παιδιών πριν το σβήσουν οι τραγόπαπάδες είχε φτάσει τα 2500 views σε 3 μέρες... οπότε καλύτερα να μην μιλάς χωρίς να ξέρεις θρησκόληπτε χριστιανέ.
Άντε ! Χέρι χέρι με τον καρατζαφέρη φασίστα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ mr.PURPLE,RED,GREEN
ΛΟΙΠΟΝ ,ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΦΡΟΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ,ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ 5' ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 5' ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΡΟΥ.ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΑ Ή ΣΕ REALITY,ΘΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠA ΝΟΥΜΕΡΑ...
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ,ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΤΕ.ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΛΑΓΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ. ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ...ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΤΕ SEX..ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ.
ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.ΚΑΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΣΙΓΑΡΑ...ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΕΜΠ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ.ΗΤΑΝ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ? ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? Ή ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ?
ΠΑΝΤΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ,ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 1991 ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΑΡΧΗΓΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ( ΤΗΣ ΑΣΑΦ ΕΣΟΦ).ΒΕΒΗΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.???? Ο ΕΝΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΦΟΡΑΓΑΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΒΡΑΔΥ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΥΗΠΟΛΗΠΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ EUROBANK...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Re malaka anwnyme(prin apo to teleutaio)kala eisai kai poly xazoulhs.Prwton,eimai kommounisths alla poly pistos(oxi thrhskolhptos)kai otan epitithontai sth thrhskeia mou ta pairnw agria sto kranio.Eimai opados autou pou yposthrizei kai o zouraris, dhladh tou theokratikou kommounismou(oloi isoi katw apo to Theo). Deuteron oi 2500 episkepseis eginan meta th probolh tou apo to alter. Gia rikse mia matia sta ypoloipa video tous(milame gia 50,80, 200 synolikous theates).Kai triton,poioi papades re malaka katebasane to video?Kathe theaths sto youtube exei dikaiwma na kanei flag as inapropriate se ena video kai otan to eleksoun oi moderators kai krinoun swsto, to diagrafoun.Kala ti nomizeis?Oti h ekklhsia an hthele den ekane ereuna gia na tous piasoun?Xaxaxaxa, poly skoufos o anthrwpos...

Ανώνυμος είπε...

ok oti peis fasistako...
ektos apo anarxoxristianous twra exoume kai anarxokomounistes!
sigxaritiria...
e re 3ilo pou 8eloun orismenoi

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΛΑ Η ΠΟΥΣΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Molis teleiwsw na gamaw th mana sou tha to kanw.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θεολόγος σας έβαλε να κάψετε το εκκλησάκι;

Ανώνυμος είπε...

NO COMMENTS!
Σταματήστε τα σχόλια εδώ μέσα είτε θετικά είναι είτε αρνητικά. Ούτε επίσης να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα. Τους κάνετε να νιώθουν πως είναι κάποιοι. Μετράνε μέχρι και τα views (απ' ότι μας λένε 2000 κάτι), και ζητούν να τους ανεβάσετε και τα σχετικά video από την τηλεόραση.Λες και η επιβεβαίωση θα έρθει από τα views της κατάντιας τους ή από τον σύζυγο της Τατιάνας. Πρέπει να καταπολεμηθεί ένα νεοεισαχθέν, ομολογουμένως φαινόμενο: Πρώτη φορά βλέπω τέτοιες επαναστατικές ψωνάρες.

Ανώνυμος, όπως εσείς. Γιατί η ανωνυμία σας δεν μετριάζεται με τίτλους...

Ανώνυμος είπε...

Προβοκάτσια είναι!

Ανώνυμος είπε...

poio ap ola?

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος είναι πονηρός,
του φταίει κι ο Συνασπισμός.
Και από τις 11 και μπρος,
το παίζει παγανο-αναρχικός.

Ο πατήρ έκανε πουστιά,
βάζοντας 'όμορφα παιδιά'
να πυρπολήσουν εκκλησιά,
για να θολώσουν τα νερά.

... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

oraioi stoixoi! les na einai provokatsia tou papadreou? apo tin mia eksafanizei apo ton politiko xarti ton aforismeno apo to xristodoulo synaspismo kai apo tin alli therievei ton karatzaferi gia na kopsei polly apo ND! poly eksypno..

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ:
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΞΙΟΠOIΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ,ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ???
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΩΡΑ 10:00 ΕΩΣ ΩΡΑ 02:00 ΠΜ (ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 m).ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.(Μ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ GPS).
ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΕΧΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ή ΟΧΙ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ,ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ,ΠΟΙΟ ΑΤΑΚΤΑ.ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ 3' ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ...
ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ!!!ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΑΣ?ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ Ή Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, Ή Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΙΔΙΟ MAIL ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ.
ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ....ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο φοιτητής θεολογίας και μελλοντικός παπάς κάτι ξέρει. Είδατε για πότε άναψε; Είναι οπαδός του 'θεοκρατικού κομμουνισμού', όπως λέει. Αφήστε τις παπαδίστικές πουστιές και τα "Εύγε! πολλοί παγανιστές είμαστε μαζί σας". Ξέρουμε ΠΟΙΟΙ έκαψαν το εκκλησάκι και ΓΙΑΤΙ.

'Ανίερη Συμμαχία' φοιτητών θεολογίας μαλακία. Να είσαι καλά Γιώργο μου ξεκωλιάρη.

Ανώνυμος είπε...

Ξελωλιάρη, ξεκωλιάρη σε πήρε ο κόσμος χαμπάρι!!!

ΛΟΛ (πολλάκις)

'Παρθένοι Ραββίνοι' και μαλακίες, δεν εκφράζονται έτσι οι "Δωδεκαθεϊστές", μιας και ξέρουνε πολύ καλά για τις παρτούζες στα μοναστήρια.

Ανώνυμος είπε...

Καλα εσυ πρέπει να έχεις και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ να γαμησεις.Φαινεται απο το τροπο που μιλάς. Πάντως ότι θα σου έτσουζε τόσο πολύ το κώλο ο Μεταλληνός, ούτε που το φανταζόμουν. Και επειδή ρε ρούλη είπες κάτι για τα μοναστήρια, εσείς οι παγανιστές ανήκετε στην άλλη κατηγορία που λέει και το ανέκδοτο. Ότι κάπου στην αρχαία ελλάδα κάνανε μια παρτούζα, ξαφνικά φυσάει και σβήνουν οι πυρσοί και σκοτεινιάζει. Μετά απο λίγη ώρα λέει ένας φωνάζοντας:Ρε μαλάκες, ανάψτε κανα φως.Έχω φάει εφτά και έχω ρίξει έναν...
Πάρτο λοιπόν χαμπάρι. Η θρησκεία που πιστεύεις έχει πεθάνει!Σε όποιον μιλήσεις για το δωδεκάθεο ή θα σου πει ότι δε ξέρει καν ότι υπάρχετε ή θα σας κοροιδέψει. Εκτός αυτού βλάκα, το σημερινό δωδεκάθεο είναι μια μετάλλαξη σε σχέση με το αντίστοιχο της αρχαιότητας.Αφού δεν παραδέχεστε καν αυτόν που λέει τις βασικές αρχές της πίστεως σας, τον Ησίοδο(γιατί αν αναγκαστείτε να το κάνετε, θα πρέπει να υιοθετήσετε κάτι απο τις χιλιάδες μαλακίες που αναφέρει). Ένας εκπρόσωπός σας μάλιστα τον είχε αποκαλέσει παραμυθά. Είστε λοιπόν αυτό που είχε πει κάποιος:"θλιβεροί μιμητές μιας νεκρής θρησκείας".
ΥΓΔεν ειμαι ούτε φοιτητής θεολογικής ούτε παπάς. Στο Ιστορικό σπουδάζω.

Ανώνυμος είπε...

Α, τότε δεν θα ξέρεις ποιος έδωσε την εντολή να καει το εκκλησάκι. Είσαι και γαμώ τους αθώους! Πόντιος είσαι ρε γαμώτο;

Ομολογήστε πούστηδες!

Ανώνυμος είπε...

Ρε gatekeeper,

Γράψου στους 'απολογητές', είναι μια χαρά παιδιά και του Μεταλληνού οι κομάντος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

http://www.oodegr.com/
http://www.apologitis.com/

Ο ένας βλέπει οράματα, ενώ του άλλου η σύζυγος τα πράττει με τους Ιεχωβάδες και δεν ξέρει που να ξεσπάσει...

Ανώνυμος είπε...

ρε τι είναι αυτοί οι μπάσταρδοι στο http://www.oodegr.com ??? έχω πάθει την πλακα μου με τις παπαριές τους. Προτείνω να τους κάψουμε ζωντανούς, να ηρεμήσουμε

Ανώνυμος είπε...

kala esy i teliws ka8isterimenos eisai i apla asxetos me nomika & texnologika 8emata.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αυτοι που φτιάξανε αυτό το blog είναι άνθρωποι του Μεταλληνού; Χαχα, καλό. Όσο για τον απολογητή που λες, κάθε άποψη του την ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ με αρχαίες και άλλες πηγές. Και για να μου τον αναφέρεις, πάει να πεί ότι σε πονάνε οι αλήθειες που λέει.Και πολλούς άλλους πίστεψέ με...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.
ΚΕ ΣΧΕΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕ...
ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

min me kaneis na sou apodi3w twra oti afto pou eipes einai malakia giati kai pio e3ipnos kai pio sxetikos apo sena eimai

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

"Δηλαδή αυτοι που φτιάξανε αυτό το blog είναι άνθρωποι του Μεταλληνού;"

XAXAXA τους πρόσβαλες θανάσιμα!

Ναι είναι ρε, μόνο εσύ δεν το ξέρεις, αφού το λέει κι ο ίδιος. Τους τροφοδοτεί λέει με τα κείμενά του. Μίλαμε για μεγάλο νούμερο :-)

http://www.oodegr.com/oode/erwtiseis/epistoles/iereis/metallinos1.htm

Έχω κι άλλα καλύτερα.

Ρε Gatekeeper ψάξε να με βρεις, έχω και τσόντες με παπάδες. Τα λέμε!

Τέσπα, βαρέθηκα εδώ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ Ξέχασα να σου πω πως το μουνάκι expagANUS, είναι δικός του άνθρωπος. Μια ζωή πουστιές.

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ποιο πάνω

Ανώνυμος είπε...

Εισαι στα καλά σου;Αυτο το link δεν τον καταδικάζει για τίποτα. Πρωτον σε τι αναφερεσαι; Στο Μεταλληνό ως ιδρυτη του oodegr ή ως ηθικο αυτουργό της επιθεσης?Οταν ειπα blog εννούσα το Holy Alliance. Γιατί πιο πάνω ειχες πει

"Α, τότε δεν θα ξέρεις ποιος έδωσε την εντολή να καει το εκκλησάκι. Είσαι και γαμώ τους αθώους! Πόντιος είσαι ρε γαμώτο;"

Με συγχωρείς αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θεωρείς αυτουργό τον Μεταλληνό. Είναι πραγματικά εξωφρενικό. Για ποιο λόγο να το κάνει; Για να κατηγορήσει τους παγανιστές; Εχεις δει κανέναν να λέει τίποτα για αυτούς;Οπως προειπα δεν ξέρουν καν ότι υπάρχετε.
Τέλλοσπάντων για να ρίξω τους τόννους,αποκάλεσες νούμερο τον Μεταλληνό επειδή ασχολείται με το oodegr.Δηλαδή δεν είναι νούμερα κάτι τύποι σαν του hellenicreligion.gr, του Δαυλού και του Ιχωρ που το μόνο πράγμα που κάνουν είναι νυχθημερόν να βάλουν και εξυβρίζουν εναντίον του χριστιανισμού;Τουλάχιστον ο Μεταλληνός δε βρίζει.Αν έχει κάτι να σας πει,το λεει με επιχειρήματα, όχι με παραληρήματα παγανιστικού φανατισμού. Ρε γαμώτο,αν θέλατε να κηρύξετε τη θρησκεία σας,δε θα έπρεπε να το κάνετε διδάσκοντας τις όποιες αλήθειες της;Μου είναι ακατανόητο.Αυτή η συμπεριφορά σας γέννησε τον απολογητή και το oodegr γιατί συγχώρα με,όταν λέτε παραμύθια εναντίον μας κάπως πρέπει να αμυνθούμε.Κλείνοντας να σου προτείνω κάτι.Ρίξε μια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ματιά σε αυτά που γράφει ο απολογητής.Δεν είναι δυνατόν να μην σε πείσει σε κάποια απο όσα λέει.

Ανώνυμος είπε...

Προς χριστιανο-ρουφιανάκο.
Λοιπόν πρώτον ΒΛΑΚΑ, το να παρακολουθούνται όλα τα κινητά της Ελλάδας με αυτό το στίγμα που λες είναι παράνομο, μιας και αποτελεί καταφανή παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, αλλά θα το παραβλέψω γιατί είσαι καθυστερημένος.

Δεύτερον, λες ότι θα ανατράξεις στον τάδε δορυφόρο ο οποίος καταγράφει τα στίγματα όλων των κινητών στον Ελλαδικό χώρο.
Λοιπόν καθυστερημένε... Για να καταγραφεί αυτό το στίγμα που ισχυρίζεσαι χρειάζονται 3 μεταβλητές των 32 και άνω bit. (μιας και οι αριθμοί που θα χρειαστούν είναι τουλάχιστον 5ψήφιοι).
Όπότε ρουφιάνε άχρηστε άνθρωπε, αυτές είναι οι ακόλουθες.
1. Μεταβλητή γεωγραφικού πλάτους
2. Μεταβλητή γεωγραφικού μήκους
3. Σειριακός Αριθμός τηλεφωνικής συσκευής
Παίρνοντας την πιο ευνοϊκή για σένα περίπτωση θεωρούμε ότι ο δορυφόρος αποτυπώνει το στίγμα ανα μιση ώρα έτσι ώστε να έχει καταγράψει την πράξη των παιδιών. (το να παίρνει συχνότερα πίστεψε με δεν σε συμφέρει καθόλου, θα το καταλάβεις παρακάτω μογγόλε).
Οπότε ψάχνεις τουλάχιστον 4 τηλέφωνα (λογικά θα είναι πολύ περισσότερα με τους διάφορους φύλακες και πυροσβέστες που κατέφτασαν όπως είπαν στις ειδήσεις) τα οποία θα αφήσουν το πολύ 1 στίγμα (μιας και όλη η δουλειά κράτησε το πάρα πολύ μισή ώρα).
Με την ηλίθια καθυστερημένη λογική σου θα πρέπει να κάνεις έρευνα για ΤΟΣΑ κινητά των οποίων το στίγμα θα πρέπει να κάνεις μια στατιστική μελέτη για να προσδιορίσεις τα μέρη που "συγκεντρώνονταν" αυτές τις 2-3 βδομάδες που έχει γίνει το συμβάν.
Και εδώ αποδυκνείεται το πόσο ΒΛΑΚΑΣ και το πόσο ΑΝΙΔΕΟΣ είσαι.

Έστω ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατόν (θα δεις παρακάτω ότι είναι αδύνατον να υπάρχουν τέτοια υποτιθέμενα στίγματα) δηλαδή, ότι υπήρχαν τα στίγματα που περιγράφεις, θα χρειαζόταν μια ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ έρευνα έτσι ώστε να εντοπισθούν -πρόσεχε- όχι οι ένοχοι αλλά τα μέρη στα οποία συχνάζουν οι ΠΙΘΑΝΟΙ ύποπτοι...
Οπότε το να κάνεις ολόκληρη στατιστική μελέτη και να παρακολουθήσεις τόσο και τόσο κόσμο για έναν γαμημένο εμπρησμό -που είναι εντός του ασύλου οπότε και πάλι είναι αδύνατο κάτι τέτοιο (αλλά το παραβλέπω ΚΑΙ αυτό)- θα ήταν εξαιρετικά ηλίθιο ακόμα και για την ΕΛ.ΑΣ. Βέβαια καθυστερημένοι σαν και σένα τέτοιες ιδέες σκαρφίζονται.
Αλλά έλα μου που δεν σταματάμε μόνο εκεί...

Υπάρχουν και άλλα ΣΤΟΚΕ μου.
Στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της CIA κάτι παραπάνω από 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κινητά (στοιχεία του 2005).
Με την παραπληγική λογική σου παρακολουθείται και καταγράφεται το στίγμα 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ κινητών κάθε μισή ώρα τουλάχιστον και μάλιστα -εδώ είναι το καλύτερο μέρος- αποθηκεύεται για τουλάχιστον 3 βδομάδες (έχουν σχεδόν περάσει ήδη οι 3 βδομαδες).
Ω ΜΑ-ΛΑ-ΚΑ... έχεις ιδέα τί αποθηκευτικό χώρο απαιτεί ένα τέτοιο εγχείρημα;
Εάν είχα όρεξη ίσως έκανα έναν απλό υπολογισμό για να στην σπάσω ρε ρουφιάνε και άλλο, αλλά δεν το αξίζεις ρε πουστράκι.
Οπότε η μαλακία που είπες με τα στίγματα απλά... είναι άλλη μια μαλακία από αυτές που συνηθιζεις να λες στους φίλους σου και σε κανα γκομενάκι για να το ρίξεις με τις (ανύπαρκτες) τεχνολογικές γνώσεις σου. (Αφού είσαι ασχημομούρης και αλλιώς δεν μπορείς)
Αλλά... εδώ δεν έχεις να κάνεις με καθυστερημένους ομοίους σου (Βοηθητική Σημείωση: τους αποκαλείς φίλους σου).
Θα διάβασες σε κανα wanna-be tech περιοδικό, ότι με χρήση δορυφόρων ΜΠΟΡΕΙ να εντοπισθεί το στίγμα των κινητών... Αυτό δε σημαίνει ΒΛΑΚΑ, ότι εντοπίζεται το στίγμα ΟΛΩΝ των κινητών και μάλιστα αποθηκεύεται συνεχώς για μια διάρκεια της τάξης των 3 βδομάδων.

Οπότε συνοψίζουμε. (θυμίσου εσύ με προκάλεσες να τα γράψω όλα αυτά)
Αυτή η μαλακία που είπες φιλόμπατσε - ρουφιάνε - χριστιανόπληκτε είναι ανεδαφική, για τους παρακάτω λόγους (επιγραμματικά):
- Αποτελεί παραβίαση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων το να καταγράφεται το στίγμα κινητών δίχως εισαγγελικό ένταλμα. (πρόσεξε, όχι αστυνομικό... εισαγγελικό)
- Έστω ότι το στίγμα αυτό υπήρχε, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο και χρονοβόρο να γίνει μια τέτοια επίπονη έρευνα & παρακολούθηση μόνο και μόνο για να βρεθούν -με αρκετή τύχη- οι εν-δυνάμει ύποπτοι για έναν απλό εμπρησμό.
- Το στίγμα αυτό όμως δεν υπάρχει, μιας και ο αποθηκευτικός χώρος που θα χρειαζόταν θα ήταν τερατώδης & δαπανηρός δίχως ουσιαστική ουσία ύπαρξης. Τώρα που το ξανασκέφτομαι θα χρειαζόντουσαν ολόκληρα κτίρια για τα δεδομένα μόνο μιας βδομάδας.
- Οι έρευνες των αστυνομικών δεν μπορούν να επεκταθούν και εντός του πανεπιστημιακού ασύλου εκτός εάν υπάρξει έγγραφη άδεια από το φοιτιτικό και πρυτανικό συμβούλιο.
- Είσαι αμόρφωτος,φαντασιόπληκτος και βλάκας.
- Εάν κάτσω να σκεφτώ θα βρω και άλλους λόγους. Αυτοί ήταν πολύ πρόχειροι πίστεψέ με.

Συνεπώς, το μόνο που κατάφερες είναι να προκαλέσεις γέλια με την καλπάζουσα φαντασία σου στους αστυνομικούς υπαλλήλους που έλαβαν το e-mail (Ναι, πιστεύω ότι είσαι τόσο καθυστερημένος έτσι ώστε να το στείλεις) και στον γράφων, βεβαίως βεβαίως.

Ηθικό δίδαγμα: Ο Χριστιανισμός βλάπτει σοβαρά την νοημοσύνη.
Παιδιά είμαστε μαζί σας.
Gorgoroth Antichrists -(A)-

Ανώνυμος είπε...

"Δηλαδή δεν είναι νούμερα κάτι τύποι σαν του hellenicreligion.gr, του Δαυλού"

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!

"Ρίξε μια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ματιά σε αυτά που γράφει ο απολογητής. Δεν είναι δυνατόν να μην σε πείσει σε κάποια απο όσα λέει."

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΡΑΨΟΥ ΚΙ ΕΣΥ.

"Αν έχει κάτι να σας πει, το λεει με επιχειρήματα.."

ΝΑΙ ΒΑΖΕΙ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ SRBI, ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ RAKIJA ΠΩΛΟΥΝ ΤΗΝ MAJKA ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ,ΤΟ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΝΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ,ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 130 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ PC MOY...
ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ?
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΘΟΝΙΑ,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΖΕΙΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ,ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ...Ή ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ???
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΤΙ)

Ανώνυμος είπε...

Έτσι για να μάθουν τα στρουμφάκια να μην κάνουνε πουστιές... Μεταλληνού εκκλησάκι κάηκε, Μεταλληνού στρουμφάκια συκοφάντησαν 'παγανιστές' για τον πυρπολισμό, στην ίδια την σελίδα των εμπρηστών!! Κι εγώ νόμιζα πως τα στρουμφάκια τα κάνανε από μόνα τους... αλλά ενημερώθηκα καλά!!

Μπούμεραγκ χριστιανάκια! Σας άρεσε; Τρέξτε τώρα πανικόβλητοι στο μπακάλικο του Νικολάκη, να στρώσετε νέα σχέδια... φακελλώματα, περιφρούρηση του διαδικτύου ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ, προσωπικά στοιχεία 'αντιχρίστων' σταλμένα στην Μονή Μαχαιρά, προτάσεις για συνεργασία με το ΚΙΣ, μαύρα οράματα κλπ κλπ.. expagANUS, ούτε φέτος δεν θα γαμήσεις!! Και όλα αυτά με την ευλογία του Τσουρού και του Μεταλληνού!! ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ!

Όσον αφορά την ομοφυλοφιλία... υπήρχαν και υπάρχουν πουσταράδες στην Ελλάδα. Η διαφορά είναι το ότι στην αρχαία Ελλάδα δεν κρύβονταν στα μοναστήρια.

"Πάντα ουν όσα εάν θέλητε ινα ποιώσιν υμίν οι άνθρωποι, ούτως και υμείς ποιείτε αυτοίς. ούτος γάρ εστιν ο νόμος και οι προφήται" ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Yparxei kai enas martyriarhs epitropos ekklhsias apo thn Kolonia :-)

Ανώνυμος είπε...

Exeis katantisei pleon grafikos dixws kamia amfivolia, prospa8ontas mataia na piseis kapoion.
Egw afti ti stigmi mesa apo to pc mou, 666 psixes vlepw na kaigontai sto pir to e3wteron.

Oso lamproi (xxaxaxaxa) kai na einai oi epistimones pou exete "eseis" (ali8eia pioi eiste?) afta pou eipes oso kai na prospa8isoun den mporoun na ta kanoun. Vevaia epeidi 8a einai pio e3ipnoi apo "esas" isws sas e3apatisoun gia na sas paroune tipota fragka.

Sto 3analew, den pi8eis kanenan kai distixws den mpeneis kan ston kopo. To stilaki tis dinatotites mesw kinitou kai loipa mparmpoutsala... eipame ... STON GINAIKONITI AFTA! EDW DEN EIMASTE EKKLISIA AMNE TOU XRISTODOULOU gia na efarmozoume to pisteve kai mi erevna.
Eides kanenan empristi na fovatai tin skia tou? Ta paidia mexri kai blog ani3an... I8eles kati allo mipws?
Gorgoroth Antichrists -(A)-


Ean ipograpsw ws Vrasidas einai ok?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ 31/5/07 11:03', TO ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλούμε τους φοιτητές της θεολογικής σχολής Αθηνών να μην ανοίγουν συζητήσεις εδω, καθώς η υπόθεση θα πάρει σύντομα το δρόνο της δικαιοσύνης.

Ανώνυμος είπε...

τσι για να μάθουν τα στρουμφάκια να μην κάνουνε πουστιές... Μεταλληνού εκκλησάκι κάηκε, Μεταλληνού στρουμφάκια συκοφάντησαν 'παγανιστές' για τον πυρπολισμό, στην ίδια την σελίδα των εμπρηστών!! Κι εγώ νόμιζα πως τα στρουμφάκια τα κάνανε από μόνα τους... αλλά ενημερώθηκα καλά!!



Δεν ξέρω αν μπορώ να εκλάβω ως σοβάρα ή ως παραλήρημα τα λεγόμενά σου.Πρώτον,πιο κατω,κατηγορείς το μοναχισμό(τον οποίον να σου πω την αλήθεια δεν τον αποδέχομαι) ο οποίος είναι επιλογή τους καθενός και όχι κανόνας του χριστιανισμού.Να σε ενημερώσω ότι ο Τσαγκρινός(απο τους πιο φανατικους τους ειδους σας)ειχε ταχθεί υπερ του.Δεύτερον,το οτι βγηκα να κατηγορησω το συμβαν δε σημαίνει οτι πιστεύω πως το εκαναν παγανιστές.Αντέδρασα γιατί κάτι μαλακιστήρια που αυτοαποκαλούνται έτσι,χειροκρότησαν τη πράξη(λες και αμα εκαιγαν ενα ναό δικό σας θα χειροκροτουσα.Οχι βεβαια, ειναι εναντια στην ανεξιθρησκεια.).Επίσης να σου πω ότι οι ίδιοι που το εκαναν αυτοαποκαλουνται σατανιστές,αναρχοκαπιταλιστές και ότι άλλου είδους σκατά είναι τέλος πάντων αλλα ΟΧΙ παγανιστες.

Μπούμεραγκ χριστιανάκια! Σας άρεσε; Τρέξτε τώρα πανικόβλητοι στο μπακάλικο του Νικολάκη, να στρώσετε νέα σχέδια... φακελλώματα, περιφρούρηση του διαδικτύου ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ, προσωπικά στοιχεία 'αντιχρίστων' σταλμένα στην Μονή Μαχαιρά, προτάσεις για συνεργασία με το ΚΙΣ, μαύρα οράματα κλπ κλπ.. expagANUS, ούτε φέτος δεν θα γαμήσεις!! Και όλα αυτά με την ευλογία του Τσουρού και του Μεταλληνού!! ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ!

Καλα ειλικρινα νομίζεις ότι σας κυνηγάνε?Δηλαδή σας μαζεύουν τα ονόματα για ποιο λόγο?Εχουν κλεισει κανέναν σας μέσα?Αν οχι, γιατι να σας φακελώσουν?Ειναι αστείο.Δε ξέρω τι προπαγανδα σου εχουνε κανει απο μικρό παιδι αλλα σταματα να βλεπεις παντου εχθρους.Τι κινδυνο μπορει να αποτελουν καποιοι ανθρωποι που η υπαρξη τους ειναι αγνωστη απο το λαό?Να μου πεις οτι σας εδιναν καμια σοβαρη σημασία, να πω ναι, εχετε προκαλεσει πανικό.Αλλα τώρα?...Οι ιεχωβαδες μπορώ να σου(αν και θεωρω το πολεμο εναντια στις αιρεσεις ανοησία,εκνευρίζομαι απλώς όταν αυτές στρέφονται ενάντια σε αυτό που πιστεύω) είναι πιο επικινδυνοι απο εσας γιατι οχι ειναι συντριπτικά περισσότεροι αλλά γιατί τα μέλη τους τροφοδοτούνται με τρελό χρήμα,που έρχεται απο τα γραφεια τους στην αμερικη(τι πρωτοτυπο!).

Ανώνυμος είπε...

μια διορθωση

Οι ιεχωβαδες μπορώ να σου(αν και θεωρω το πολεμο εναντια στις αιρεσεις ανοησία,εκνευρίζομαι απλώς όταν αυτές στρέφονται ενάντια σε αυτό που πιστεύω) είναι πιο επικινδυνοι απο εσας γιατι οχι "μόνο" ειναι συντριπτικά περισσότεροι αλλά γιατί τα μέλη τους τροφοδοτούνται με τρελό χρήμα,που έρχεται απο τα γραφεια τους στην αμερικη(τι πρωτοτυπο!).

Ανώνυμος είπε...

Αχ ρε Gatekeeper, δεν έχεις ιδέα τι γίνεται τριγύρο σου. Γι αυτό δεν σε πήρα στα σοβαρά όταν έγραψες:

"Με αυτή την έννοια θέλω να πεθάνετε ρε πούστηδες:
οτι ο Χριστιανισμός Κυριαρχεί!!!"

και

"Molis teleiwsw na gamaw th mana sou tha to kanw."

Είσαι τόσο αγαθομούνης... Δεν γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί της Ανίερης Συμμαχίας. Πάντως ξέρω πως με την πρώτη ευκαιρία μας συκοφάντησαν τα στρουμφάκια χωρίς ντροπή, και φάγανε μπούμεραγκ.

Το θεωρώ χυδαίο να ανεβάζουνε σαν δαιμονισμένα βλακίες στο διαδίκτυο ταλαιπωρημένα και άρρωστα παιδιά, και την άλλη μέρα να πηγαίνουν για δουλειά... και να βγαίνει ο καραγκιόζης ρασοφόρος, που τα βρήκε έτοιμα, να λέει "Έχουμε (δηλαδή ο ίδιος) σχέσεις... τους τροφοδοτώ με τα κείμενά μου.."

Το θεωρώ πουστιά μεγάλη το αρχιστρουμφάκι του να βρίζει τον Καλόπουλο επειδή 'τόλμησε' να 'απομυθοποιήσει' το 'θαύμα' του 'Αγίου Φωτός', ενώ ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι επρόκειτο για πάρτυ τρυκ.

Το χειρότερο είναι πως εμείς (οι 'λαϊκοι') αλληλοβριζόμαστε με τον χειρότερο τρόπο, για να το παίζουν 'γαλήνιοι' οι φάδερς.

Μάλλον δεν έχεις ιδέα για αυτά που γράφω. Δεν πειράζει, ξέρουν αυτοί που περιφρουρούν το διαδίκτυο με βάρδιες...

Θωμάκο, έμαθα πως είσαι πούστης!

Ανώνυμος είπε...

Αν καθίσω να σχολιάσω τους χαρακτηρισμούς σου θα είναι σαν να ξεκινάω ένα φαύλο κύκλο και δε το θελω γιατι εχει καταντησει βαρετο.Το χριστιανισμός κυριαρχεί έξυπνε,το ειπα για σπάσιμο.Μαλλον δε το πιασες.Όσο για το Καλοπουλο,ο ανθρωπος ειναι ενας πληρωμενος ψευτης και ο μεγαλυτερος μπαρουφας στην ιστορια.Εχεις δει ποτε αν αυτα που λεει εχουν ιστορικη βαση? Τα εχεις συγκρινει με σοβαρες ιστορικες πηγες?Μιλαμε για εναν οχετο παπαριάς.Και δε προκειται για υποθεση,οντως τα περισσοτερα που εχει πει αποδεικνυονται με στοιχεια πιπες.Μη μου λες λοιπον για το αγιο φως γιατι πρωτον δεν το εχει δει απο κοντα και δευτερον, το πειραμα με το κερι ητανε η πιο γελοια και αποτυχημενη αποδειξη που θα μπορουσε να παρουσιασει καποιος.Οχι μονο το κερι δεν αναφλεγονταν στο χρονο που ελεγε,αλλα και η φλογα ζεματουσε και εβγαζε ενα μαυρο,βρωμερο καπνο που μαλιστα μυριζε πολυ εντονα(καμια απολυτως σχεση με το πραγματικο αγιο φως.Υπαρχουν βιντεο οπου παρουσιαζεται η ακαια).Θυμαμαι μια φορα που εκανε πως ειχε το χερι του απο πανω και η παλαμη του ειχε μαυρισει ενώ δεν αντεχε καν να το πλησιασει στη φλογα.Ασε λοιπον το Καλοπουλο.Τελοσπαντων για να κλεισω γιατι το κουρασαμε,δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες, ειτε αυτο ειναι ξοανο ειτε αγελαδα,αλλα μην προσβαλεις τη θρησκεια του αλλου.Γιατι τοτε ξεκιναει το οφθαλμος αντι οφθαλμου και ενας πολεμος χωρις τελος που μονο βλαπτει τα δυο στρατοπεδα.Αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν...

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ, βαρέθηκα κι εγώ. Γεια χαρά!

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, πότε θα ξακάψετε καμιά εκκλησία να διασκεδάσουμε λίγο? Το φαν κλάμπ ανυπομονεί. Αυτή τη φορά θέλουμε να γίνει σε απευθείας σύνδεση.

Ανώνυμος είπε...

nai,kai afti tin fora an exete arxidia,na to kanete ektos asiloy...adelfoyles

Ανώνυμος είπε...

Ante re blakes oloi... Pate asxolitheite me kati pio ousiwdes re... Me ti katheste ki asxoleiste... Kai pou afhnw sxolio axia sas dinw... Epanastates ths kakias wras kai me idewdh tou kwlou... Gia ton poutso eiste re. Etsi apla...

Tha fouskwnoun apo uperhfania oi dikoi sas gia tis 'epituxies' sas. Na eiste sigouroi...

Mprabo re... Kai eis anwtera... Sas afhnw twra na paw na gamhsw ligo perissotero...

Ante geia...

Ανώνυμος είπε...

o Kyrios imon Ihsous Xristos na lypithei tis psixes sas!

Ανώνυμος είπε...

Vre paidia giati ta vazete me thn Ekklisia ? O Xristos mas agapaei olous kai gia emas thysiastike. Exete dikaio na antidrate me kapoies "symperifores" kapoion mellon tis dioikousas Ekklisias.Omos ti sas ftaine oi Ekklisies ? Einai san na vazete fotia sto nosokomeio, epeidi kapoioi giatroi pairnoun fakelaki. Prepei na diaxorizoume sto myalo mas tous akatalilous "dioikites" apo thn Ekklisia kai to Evangelio. Alloste an aytoi den einai sostoi den shmainei oti ftaiei h Ekklisia, to Evangelio, h' o Xristos. To idio isxyei kai gia tous giatrous, to idio kai gia tous dikastes kai gia pollous allous. Allo o giatros kai allo h iatrikh. Allo o dikastis kai allo h dikaiosynh. An einai dieftharmenos o leitourgos den shmainei oti to leitourgima einai lathos. Kalitera loipon na min probenete se tetoies energeies. Kai autoi anthropoi einai san kai emas. Afiste loipon na ginei h krisi apo to Theo kai as koitaksei o kathenas mas na beltiosei ton eauto tou.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά νομίζω οτι είναι της μόδας να είσαι άθεος και να νομίζεις πως δεν έχεις ανάγκη από κανένα και να είσαι ενάντια στους πάντες και τα πάντα. Αλλά την εκκλησία=τον οίκο και τον χριστιανισμό μην τον πολεμάτε διότι είναι σαν να πολεμάτε τον ίδιο το θεό. Εκτος και αν πιστεύετε οτι είστε πιο πάνω από Αυτόν.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΨΥΛΩΝΕΙ,
ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΣΤΡΑ ΠΥΡΓΩΝΕΙ,
ΑΝΙΚΗΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ,
ΑΣΑΛΕΥΤΗ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΗΣ.

ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΥΜΑΤΑ, ΧΤΥΠΑΤΕ.
ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ Μ’ ΟΡΜΗ ΞΕΣΠΑΣΤΕ.
ΔΕ ΣΑΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ.
ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ.
Η ΚΟΡΦΗ ΤΗΣ ΩΣ Τ’ ΑΣΤΕΡΙΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΒΑΘΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Πωλούντε 40 γιδοπρόβατα σε καλή κατάσταση, ελαφρώς μεταχειρισμένα μετά Αλβανού γιδοβοσκού επίσης σε καλή κατάσταση και ελαφρώς μεταχειρισμένος.
Ενδείκνυντε για αγάμητους ερασιτέχνες τρομοκράτες (ξέρετε εσείς ε;)

Δώρο 3 βιβλία του Μπακούνιν και ένα του Μπίστη (χεχε).

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερωστε τις ψυχες μας απο τις αλυσιδες του Εβραιοχριστιανισμου.

Ανώνυμος είπε...

evge! eida to video sto youtube kai mou 'ftiaxe th mera. aplws mia idea: adi na vazete metalies kai rockies, kai na dinete patima sta zwa na lene oti h mousikh ftaiei klp, proteinw na xrhsimopoihsete th dhmosiothta pros ofelos sas. dld sta video pou vazete na grafete diafora epixeirhmata: px oti eimaste apo tis elaxistes "prohgmenes" (mh xesw) xwres pou de didaskoun exelhxh kai Darvino sta sxoleia (mono sthn mh exetastea ulh ths viologias kateuthunshs elege kati liga), alla didaskoun 10 xronia thrhskeutika (3 dhmotikou-3 lukeiou). apo epixeirhmata...ena swro. loipon, kalh sunexeia...kai na koitaxete na apofugete na dinete pathma stous malakes (vlepe th xazh xanthia ston ANT1 pou pe oti dusate to video me rock mousikh....hahaha)

Ανώνυμος είπε...

Μόλις είδα το άρθρο του Gorgoroth Antichrists και του Γιάννη όσον αφορά τα τεχνικά ζητήματα εντοπισμού. Και το μόνο που ξέρω απο πρώτο χέρι είναι πώς όλα τα στοιχεία των "ηρώων" "επαναστατών" "εγκληματιών", όπως το πάρει ο καθένας, βρίσκονται στα χέρια της ΔΗΕ (Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος) απο εναν φοίτητη της Θεολογικής Σχολής, ο οποίος παρόντος εμού (ειμαι υπάλληλος του ΟΤΕ και μου έκανε επιμόρφωση), μόλις ενημερώθηκε για την άνοδο του βίντεο της επίθεσης, έβαλε διάφορα "ρομποτάκια" tracing του e-mail account τους, επιπλέον είχε νομιμότατη πρόσβαση στους server της ENISA, υπηρεσίας (επιβεβαίωνοντας τον Γιάννη) που έχει όλα τα στοιχεία παρακολουθήσεως την ρόης κίνησης δεδομένων όλων των Τηλεπικοινωνιακών συστημάτων των κρατών μελών της ΕΕ. Η διαφορά είναι ότι μετά την παράδοση των πληροφοριών αυτών στην αρμόδια παραπάνω υπηρεσία πήρε ένα τηλέφωνο εντος δεκαλέπτου απο τον Προιστάμενο της ως ανω υπηρεσίας, ότι δεν έχει γίνει καμμία καταγγελία απο ΚΑΝΕΝΑΝ, και επίσης λόγω του ασύλου δεν αποτελεί "καταστροφή δημόσιας περιουσίας". Την αιτία της μή απόδοσης δικαιοσύνης ωφείλεται στον Πρύτανη του ΕΚΠΑ, ίσως επειδή μπορεί να είναι παιδί του ο "ηθοποιός" του βίντεο! Αν και το θεωρώ απίθανο! Σημασία είναι ότι συμφωνώ με τον Gorgoroth Antichrists για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ο Ν. (φοιτητής της Θεολογικής) σεβάστηκε πολύ για να μην δράσει άμεσα ο ίδιος, αν και μπορεί! Σεβόμενος λοιπόν και εγώ την απόφαση του, και εμπιστευόμενος απόλυτα τον τρόπο δράσης του, δεν αναφέρω τις άμεσες λεπτομέρειες των λεγόμενων του. Τέλος, επειδή ο Ν. απουσιάζει δεν ξέρω για πόσο στο εξωτερίκό και δεν ξέρω αν κάνω σωστα που τα αναφέρω όλα αυτά. Πιστεύων πως "Ο Νοών νοείτω"
Τα λέμε,
Κώστας Μπράτσικας

Ανώνυμος είπε...

Kirie eleise tous... den kseroun ti kanoun

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει το πιο τρομοκρατικο σεξουαλικο παιχνιδι ολων των
εποχων ερωτονομικον
που εφερε επανασταση και τρομοκρατησε τους ελληνικους εκδοτικους οικους με το προκλητικο του περιεχομενο

Ανώνυμος είπε...

ελπιζω κάποτε να τα ξεμπερδέψεις... κι όλα αυτά που σήμερα σου προκαλούν σύγχιση, να γίνουν ωφέλιμες αποτυχίες και να προκόψεις

Ανώνυμος είπε...

Ποσο μαλάκες μπορεί να είστε. Πραγματικά είστε ντροπή για το επαναστατικό κίνημα. Μαλακισμένα σταματήστε να παίζεται με την μεγάλη υπόθεση της αναρχίας γιατί θα σας βρούμε και θα σας κόψουμε τον κώλο.

Ανώνυμος είπε...

if you guys desideratum to earn [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra apothecary repayment more than the immensity of the improvement generic drugs.
you can ascertain drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the chief [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] informant on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Ανώνυμος είπε...

Everything about horse betting

Successful horse race wagering takes a degree of skill and research. Unlike most sporting match ups where you have a fifty-fifty chance of winning by random choice, with an average field of 8 horses, the horse player only has a 12.5% chance of winning by chance. Let's put fun into the sport for the casual fan. A two horse match up takes wagering on horse racing back to its earliest and simplest form; "I bet my horse can beat yours!" But there's no need to stop there, horse racing offers a myriad of options for wagering; which horse will be in the lead at each point of call, which jockey or trainer will have the most wins for the day, and how about betting a horse to lose. These are just a few options that come to mind.
[url=http://www.pulsebet.com]horce racing bet[/url]
Another sad fact is that more than 400 in-racing horses die every year in the UK alone. They may die on the course itself, from injuries received in training or be killed by their owners - considered no longer commercially viable.


Some of horse racing's most legendary names failed to capture this event. Man o' War managed only 2 out of the 3 legs (did not start in the Kentucky Derby); Seabiscuit, after losing 17 straight races as a two year old wasn't even considered (although he did later beat 1937's Triple Crown winner, War Admiral in a match race); Cigar never competed, starting his great winning streak late in his fourth year.

[url=http://www.pulsebet.com]horse betting[/url]
On paper, Barbaro is the horse to beat, and after his decisive win at the Kentucky Derby, he appears capable of beating all comers. But this is horse racing and no matter how it looks on paper we still have to run the race.

Ανώνυμος είπε...

5.) However, if you are playing very large jackpot games, it is better to play with fewer cards. Huge jackpots attract numerous players and your winning odds are low. Hence, you can make your money last longer by playing few cards. [url=http://www.bingokisses.com]online free bingo[/url] One of the winning systems is to play with fewer bingo cards. Most bingo players play with many bingo cards to increase their chances of a win at the game. However, playing with fewer cards provides the best odds of the game as your chances of making a big win are higher. Another bingo system in action functions according to the theory of probability. Balls from a bingo machine come out at random, which means that no one can predict emergence of any particular number. In the same vein, you can employ the probability theory to gauge the next number to emerge from the machine. Random drawing of numbers means laws of probability govern selection of balls and their appearance in a uniform distribution pattern. [url=http://www.bingokisses.com]play free bingo[/url] With so many different casino and gaming sites on the Internet, it is difficult to know which ones are legitimate and which ones are not. After all, if you want to join the gaming community, you have to decide whether you want to play for money or for fun and prizes. If the former, it is more pertinent to find out what sites are legitimate since you do not want to invest cash into something that is not going to give you a return on your investment.
no deposit bingo bingo
What you have to do is, coordinate the numbers that are called out by the host with what you have on our sheet, aiming at filling up a pattern reading bingo. The pattern would be announced at the beginning of the game, so you have to be careful to know what pattern you are looking out for. The cards have the b-i-n-g-o letters on rows and numbers running as a column. A host would call out a letter-number combination, which you would have to mark on your sheet. For example if I-34 is called, you will have to look at the I column down to search for number 34. In case you have it, you place a market on it, and so on.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά συνεχίστε να ξεμπροστιάζεται τις χριστιανκές μαυροφορούσες κατσαρίδες. Το ΥΣΕΕ και οι Έλληνες Εθνικοί είναι μαζί σας. Και μην τα βάζεται χριστιανοί με εμάς γιατί έχουμε power. Αναρχία, μαφία, underground power ever! Τρέμετε χριστιανούλιδες!

Ανώνυμος είπε...

hello. Just found this site and looks like a place I would like to spend a bit of time. :--)

I am confused if this is allows but I am curious about [url=http://newmoviereleasesdvd.info/]Watch Movies Online Free[/url], so , I am living a link in my signature that has tons usefull data about that issue.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΥΣΕΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ "ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ"

Εύγε παιδιά. Μαζί εναντίον της ανθελληνικής μάστιγας του Χριστιανισμού. Καλά κάνουν και μας φοβούνται. Έχουν κάθε λόγο. Διότι πλησιάζει η μέρα που θα απαλλαγούμε από τον σκοταδισμό τους. Θα τους κάνουμε ανθρωποθυσία, κάτι που ακόμα γίνεται από πολλούς εθνικούς κύκλους. Εμείς δεν παίζουμε. Ακονίζουμε τα μαχαίρια και ετοιμάζουμε τους βωμούς μας να δεχτούν νέα αιματηρά δώρα στους θεούς μας, που είναι αρκετά σοφοί και πανίσχυροι για να το παίξουν "πολυεύσπλαχνοι", όπως ισχυρίζονται για τον ασθενικό πισωγλέντη και ηττημένο (σταυρώθηκε, έτσι δεν είναι;) θεό τους οι Χριστιανοί. Οι θεοί μας είναι δυνάμεις της φύσης και η Φϋση δεν συγχωρεί όσους πάνε κόντρα σε αυτήν. Ανέραστοι Χριστιανοί που δαιμονοποιήτε τις χαρές της ζωής, τα δώρα της Φύσης, θα φτάσει σύντομα η ώρα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΥΣΕΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ "ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ"

Εύγε παιδιά. Μαζί εναντίον της ανθελληνικής μάστιγας του Χριστιανισμού. Καλά κάνουν και μας φοβούνται. Έχουν κάθε λόγο. Διότι πλησιάζει η μέρα που θα απαλλαγούμε από τον σκοταδισμό τους. Θα τους κάνουμε ανθρωποθυσία, κάτι που ακόμα γίνεται από πολλούς εθνικούς κύκλους. Εμείς δεν παίζουμε. Ακονίζουμε τα μαχαίρια και ετοιμάζουμε τους βωμούς μας να δεχτούν νέα αιματηρά δώρα στους θεούς μας, που είναι αρκετά σοφοί και πανίσχυροι για να το παίξουν "πολυεύσπλαχνοι", όπως ισχυρίζονται για τον ασθενικό πισωγλέντη και ηττημένο (σταυρώθηκε, έτσι δεν είναι;) θεό τους οι Χριστιανοί. Οι θεοί μας είναι δυνάμεις της φύσης και η Φϋση δεν συγχωρεί όσους πάνε κόντρα σε αυτήν. Ανέραστοι Χριστιανοί που δαιμονοποιήτε τις χαρές της ζωής, τα δώρα της Φύσης, θα φτάσει σύντομα η ώρα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΥΣΕΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ "ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ"

Εύγε παιδιά. Μαζί εναντίον της ανθελληνικής μάστιγας του Χριστιανισμού. Καλά κάνουν και μας φοβούνται. Έχουν κάθε λόγο. Διότι πλησιάζει η μέρα που θα απαλλαγούμε από τον σκοταδισμό τους. Θα τους κάνουμε ανθρωποθυσία, κάτι που ακόμα γίνεται από πολλούς εθνικούς κύκλους. Εμείς δεν παίζουμε. Ακονίζουμε τα μαχαίρια και ετοιμάζουμε τους βωμούς μας να δεχτούν νέα αιματηρά δώρα στους θεούς μας, που είναι αρκετά σοφοί και πανίσχυροι για να το παίξουν "πολυεύσπλαχνοι", όπως ισχυρίζονται για τον ασθενικό πισωγλέντη και ηττημένο (σταυρώθηκε, έτσι δεν είναι;) θεό τους οι Χριστιανοί. Οι θεοί μας είναι δυνάμεις της φύσης και η Φϋση δεν συγχωρεί όσους πάνε κόντρα σε αυτήν. Ανέραστοι Χριστιανοί που δαιμονοποιήτε τις χαρές της ζωής, τα δώρα της Φύσης, θα φτάσει σύντομα η ώρα σας.

Ανώνυμος είπε...

Θα τους πετάξουμε για τροφή στα λιοντάρια τους κωλοχριστιανούς. Κομμάτια θα γίνουν. Ζήτω το κίνημα του αναρχικού δωδεκαθεϊσμού. Ζήτω ο Βλάσης Ρασσιάς και οι ηρωϊκοί του αγώνες. Αυτούς προωθούμε. Ρασσιά για εσένα ζούμε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες φίλε. Και βέβαια γίνονται και σήμερα ανθρωποθυσίες. Και που είσαι ακόμα...Τα καλύτερα έρχονται!!! Και όσο για τα χριστιανολαμόγια, ας μην ψάχνουν τα αγαπήμενα τους εξαφανησμένα άτομα σε τηλεοπτικές εκπομπές ούτε στη σφαίρα των εξωγήινων απαγωγών. Η μάχαιρα του θυσιαστηρίου στάζει ζεστό ακόμη το αίμα όσων αντιστέκονται στην νέα αναγέννηση, την νέα εποχή της ελευθερίας του πνέυματος που θα επανελληνίσει τους διχασμένους νεοέλληνες και θα αφυπνίσει τις κοιμισμένες από την χριστιανική μαστούρα συνειδήσεις. Έσσεται ήμαρ...

Ανώνυμος είπε...

'Οπως οι μπάτσοι δεν κατάφεραν να πιάσουν και να σταματήσουν τα ηρωϊκά αυτά παιδιά της Ανίερης Συμμαχίας που δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα στο κατεστημένο έτσι δεν θα καταφέρουν ούτε τους Έλληνες Εθνικούς να σταματήσουν άλλά ούτε και ποτέ να ανακαλύψουν τις αιματηρές προσφορές τους στην Εκάτη, την Κυβέλη και την Ρέα που σίγουρα δεν πρόκειται για ζώα...τουλάχιστον όχι τετράποδα...χαχαχαχα...γιατί αν πούμε για τους χριστιανούς, τουλάχιστον στο "πνεύμα" είναι όλοι τους βόδια! Ζήτω η μαχόμενη αριστερά, ζήτω η ελευθερία της σκέψης, ζήτω το ελεύερο σεξ, κάτω οι ανέραστοι χριστιανοί, ζήτω η ελευθερία των ποικίλων σεξουαλικών προτιμήσεων και της νέας εποχής πουέρχεται για να καταργήσει σύνορα, για να εκπαιδεύσει τον ανθ΄ρωπινο νου στον σεβασμό της διαφορετικότητας, στα δικαιώματα των μεταναστών, στην πολυπολιτισμικότητα που τόσο υπέροχα και μεγαλόψυχα μας δίδαξαν οι πολυταξιδεμένοι αρχαίοι Έλληνες. Υποδεχτείται τη νέα γεννιά των ίντιγκο, των νέων Επανελληνιστών. Ο εξαγνισμός από την εβραϊκή κατάρα γίνεται μόνο με σπέρμα και αίμα. Έσσεται ήμαρ...

Ανώνυμος είπε...

Εύγε παίδες! Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλίσαντες ότι τα παιδιά της Ανίερης Συμμαχίας έχουν επιδείξει γενναίο και ηρωϊκό έργο με το να δώσουν ένα γερό χτύπημα στο χριστιανικό κατεστημένο που μαστίζει τόσους αιώνες τώρα την ιερή πατρίδα μας. Είτε συμμερίζονται είτε όχι την την δωδεκαθεϊστική ιδεολογίας, καθώς οι περισσότεροι από εμάς ανήκουμε στο ΥΣΕΕ, εμείς όπως είπε και ο Βολταίρος έχουμε χρέος να αφουγκραστούμε, να σεβαστούμε και να υποστηρίξουμε το αναφαίρεο δικαίωμα τους να λένε ελεύθερα την γνώμη τους όποια και να είναι είτε στο όνομα της ανεξιθρησκείας και τς δημοκρατίας. Οι άθεοι και αγνωστικιστές είναι και αυόί μια υγειής μερίδα του ελληνικού λαού που πρέπει να ακουστεί η φωνή τους και να τους συντρέξουμε, ώστε ενωμένοι όλοι να αποτελέσουμε ένα δυνατό φράγμα κόντρα στο ρεύμα του ισοπεδωτικούιουδαιοχριστιανικού χειμάρου που έχει σαρώσει ότι ιερό και μνημειώδες είχε χτίσει αυτός ο πανάρχαιος πολιτισμός. ΄΄Εμπρος μαζί λοιπόν όλοι στον γόνιμο διάλογο του θρησκευτικού πλουραλισμού. Όμως αυτά φίλοι μου δεν συζητιόνται έτσι ξεροσφύρι. Όπως λέει και ένας φίλος μου εδώ στη Νέα Υόρκη, ο Ιαπετός, τέτοιες συζητήσεις παίρνουν ώρες και θέλου βραστό τράγο, μπόλικο κρασί και κανένα τρυφερό αγοράκι, όπως γινότανε και στα αρχαία συμπόσια. Έρρωσω

Ανώνυμος είπε...

Εύγε παίδες, αλλά αυτά σηκώνουν πολύ συζήτηση και όπως λέει και, ένας φίλος μου εδώ στη Νέα Υόρκη, ο Ιαπετός, θέλουν βραστό τράγο, μπόλικο κρασί και κανένα τρυφερό αγοράκι, όπως γινότανε στα αρχαία συμπόσια

Ανώνυμος είπε...

Ένα μήνυμα για όσους χριστιανούς έχουν το θράσος να μπαίνουμε σε αυτή την υπερόχη ιστοσελίδα: Καλά κάνετε και φοβάμστε ζώα, γιατί η Νέα Εποχή έφτασε και δεν μπορείτε να την σταματήσετε. Το τσιπάκι θα το πάρετε θέλετε δεν θέλετε. Δεν μπρείτε να σταματήσετε την πρόοδο και την τεχνολογία. Και για να πάθετε την πλάκα της ζωής σας, είμαι ο ξακουστός kurtosavros, που πολέμησα με χιλιάδες χριστιανοταλιμπάν πληρωμένες και μη στο gamato.info και με σπουδάζει το ΥΣΕΕ στην Νέα Υόρκη για να γίνω μια μέρα biomechanical engineer να σας βάζω τσιπάκι όπως κάνουν τώρα στους σκύλους για να τους βρίσκουν τα αφεντικά τους. Έτσι θέλωντας και μη θα πάψετε να έχετε δουλοπρεπή ιουδαιοχριστιανική συνείδηση και θα αποκτήσετε ελληνική και θα ζείτε ελληνικά και ελεύθερα όπως στην αρχάια Ελλάδα, χωρίς βλακώδεις ηθικές αναστολές όπως θα υπαγορεύουμε εμείς οι πεφωτισμένοι που κατέχουμε άλλωστε και την αρχέγονη σοφία. Δεν είστε όλοι αρκετά σοφοί για να μπορείτε να πάρετε τις ζωές σας στα χέρια σαςόπότε χρειαζεστε εμάς. Συνηιήστε το όσο είναι καιρός: 666 the numeber of the Beast!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ένα μήνυμα για όσους χριστιανούς έχουν το θράσσος να μπαίνουνε σε αυτή την υπέροχη ιστοσελίδα: Καλά κάνετε και φοβάμστε ζώα, γιατί η Νέα Εποχή έφτασε και δεν μπορείτε να την σταματήσετε. Το τσιπάκι θα το πάρετε θέλετε δεν θέλετε. Δεν μπρείτε να σταματήσετε την πρόοδο και την τεχνολογία. Και για να πάθετε την πλάκα της ζωής σας, είμαι ο ξακουστός kurtosavros, που πολέμησα με χιλιάδες χριστιανοταλιμπάν πληρωμένες και μη στο gamato.info και με σπουδάζει το ΥΣΕΕ στην Νέα Υόρκη για να γίνω μια μέρα biomechanical engineer να σας βάζω τσιπάκι όπως κάνουν τώρα στους σκύλους για να τους βρίσκουν τα αφεντικά τους. Έτσι θέλωντας και μη θα πάψετε να έχετε δουλοπρεπή ιουδαιοχριστιανική συνείδηση και θα αποκτήσετε ελληνική και θα ζείτε ελληνικά και ελεύθερα όπως στην αρχάια Ελλάδα, χωρίς βλακώδεις ηθικές αναστολές όπως θα υπαγορεύουμε εμείς οι πεφωτισμένοι που κατέχουμε άλλωστε και την αρχέγονη σοφία. Δεν είστε όλοι αρκετά σοφοί για να μπορείτε να πάρετε τις ζωές σας στα χέρια σας οπότε χρειαζεστε εμάς. Συνηθήστε το όσο είναι καιρός: 666 the number of the Beast!!!
19 Ιανουαρίου 2011 8:44 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...


[url=http://www.homebasedbusinessprogram.com/profiles/blogs/le-hobo-lesportsac-classic-est-vraiment-un-sac-main-durable][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyii.sport.fr/2013/01/02/quelle-est-limportance-couleur-interieur-un-sac-a-main-designer/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shensacens.xanga.com/770604930/coach-madison-op-art-14578-sateen-carryall-sac-%C3%A0-main/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://spaces.covers.com/blog/shensacen][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyis.tumblr.com/][b]sac longchamp[/b][/url]

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να εξετάσει θέμα μέσα σε μια σημαντική πρόκληση για ένα από όλα από τις πιο ευεργετικές τοποθεσίες blog για το σύνολο του καθαρού. Εγώ πραγματικά να δείχνουν ότι η ιστοσελίδα!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μεγάλο ανδραγάθημα!
Δύο πιτσιρικάδες σκελετωμένοι (άνετα τους κάνει οποιοσδήποτε ενήλικας βίδες και τους δύο μαζί), πάνε βραδάκι και μουλωχτοί και ρίχνουν μπουκάλια με βενζίνη σε ένα έρημο εκκλησάκι! Και έχουν το θράσος να το δείχνουν λες και τι κάνανε! Ε, ρε τράβηγμα από το αυτάκι και ξυλιές στο ποπουδάκι σας που θέλουν τα χρυσούλια μου. Παλιοκοτούλες..