Συμβολική βεβήλωση και πυρπόληση παρεκκλησίου θεολογικής σχολής αθηνών 18-5-07

Στο σημερινό μάθημα θα κάνουμε μια ανάλυση των τεσσάρων τομέων της θεολογικής σχολής Αθηνών, της ανώτατης σχολής Ιουδαϊκού ραββινισμού στην Ελλάδα. Απο εδώ έχουν αποφοιτήσει όλοι οι ορθόδοξοι αρχιραββίνοι δηλαδή οι Έλληνες (αρχι) επίσκοποι & πατριάρχες, συμπεριλαμβανομένου και του αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου. Υποτίθεται πως αυτή η σχολή καλύπτει γενικά την περιοχή της θεολογίας, όμως στην πράξη δε συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς το μοναδικό αντικείμενο που διδάσκεται και ερευνάται, είναι η ορθόδοξη χριστολογία, κάτι που οι ίδιοι αναφέρουν ως "εξειδίκευση". Παραθέτουμε και σχολιάζουμε στη συνέχεια τις επίσημες περιγραφές που δίνει η σχολή, για τους τομείς της.

Ο Ερμηνευτικός Τομέας
Ερευνά το περιεχόμενο της Αγίας Γραφής, ήτοι της Π. Διαθήκης και της Κ. Διαθήκης μέσα στα πλαίσια της Θείας Αποκαλύψεως και των συγκεκριμένων ιστορικών συνθηκών για την πραγματοποίηση του σχεδίου της Θείας Οικονομίας.

Το περιεχόμενο της λεγόμενης Αγίας Γραφής δεν χρήζει καμιάς απολύτως επιστημονικής έρευνας, καθως είναι τόσο ανάξιο λόγου (αν το ξεγυμνώσουμε απο την δήθεν "θεοπνευστία" του) όσο και ο ιδρυτής της χριστιανικής θρησκείας (αν τον ξεγυμνώσουμε απο τη δήθεν θεϊκή του φύση). Είναι απαράδεκτο για μια σύγχρονη θεολογική σχολή να περιορίζει το αντικείμενο της στην ιουδαϊκή αίρεση που ονομάζεται ορθοδοξία. Καμία Θεία Αποκάλυψη και καμία Θεία Οικονομία δεν υπάρχουν, παρά μόνο στους άρρωστους εγκεφάλους των ορθόδοξων εβραίων ραββίνων, που μόνο τους σκοπό έχουν την ποιμνιοποίηση των Ελλήνων πολιτών, ώστε αυτοί να παραμένουν επ' αόριστον ευκόλως χειραγωγήσιμοι και επιρρεπείς στα θαύματα και στο θεοκρατικό, χριστοκεντρικό τρόπο σκέψης.

Ο Ιστορικός Τομέας
Ερευνά και αναλύει την ιστορική εμπειρία της Εκκλησίας σε κάθε εποχή και σε κάθε τόπο για την εκπλήρωση της αποστολής της στον κόσμο, σύμφωνα με την εντολή του Ιδρυτή της, με το περιεχόμενο της αποστολικής παρακαταθήκης και με την ιδιαιτερότητα των προβλημάτων κάθε εποχής.

Χαμένος χρόνος είναι οποιαδήποτε απόπειρα ιστορικής ανάλυσης του χριστιανισμού, της μεγαλύτερης πνευματικής μάστιγας που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα. Έχουν ήδη χαθεί δισεκατομμύρια ανθρωποώρες για την διεξοδική ανάλυση της εβραϊκής αηδίας που ονομάζεται Αγία Γραφή. Η ζωή μας είναι μοναδική και ανεπανάληπτη, άρα κάθε χάσιμο πολύτιμου χρόνου είναι εγκληματικό. Τα 2000 χρόνια που κυριαρχήσατε πάνω στη γή θα μείνουν ιστορικά πάντως σαν οι 2 πιο μαύρες χιλιετίες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Να το διδάσκετε αυτό στον ιστορικό σας τομέα.

Ο Τομέας της Συστηματικής Θεολογίας
Ερευνά και εκθέτει με συστηματικό τρόπο το περιεχόμενο της χριστιανικής πίστεως, όπως αυτό βιώθηκε από την Εκκλησία, σε διαλεκτική σχέση προς την αίρεση ή την ετεροδοξία.

Αίρεση είστε και φαίνεστε ψυχοπαθείς αρχιραββίνοι. Η μεγαλύτερη αίρεση απο την πραγματικότητα που έχει υπάρξει ποτέ στη γή απο την εποχή των πηθικάνθωπων είναι ο χριστιανισμός, όπως αυτός περιγράφεται στην Αγία Γραφή. Δε δέχεστε την εξέλιξη του ανθρώπινου ζώου απο τους μονοκύτταρους οργανισμούς, δε δέχεστε το απόλυτο και οριστικό τέλος της ζωής με τον θάνατο, δε δέχεστε την σύγχρονη κοσμολογία, δε δέχεστε την γενετική μηχανική, δε δέχεστε την σεξουαλική ηδονή & τις λίγες, σπάνιες απολαύσεις αυτού του κόσμου. Η μόνη σας δουλειά είναι να εκτελείτε ευλαβικά τα μαγικά σας μυστήρια και να ποινικοποιείτε όλες τις χαρές της μικρής μας ζωής με την σατανική εβραϊκή εφεύρεση της αμαρτίας. Το μόνο συστηματικό που έχετε στη θεολογία σας, είναι η συστηματικότητα με την οποία φροντίζετε επιμελώς να εξαπλωθεί η νόσσος σας σε όλους τους λαούς της γής.

Ο Τομέας Πατερικών Σπουδών, Ιστορίας Δογμάτων και Συμβολικής
Ερευνά και αναλύει το περιεχόμενο της διδασκαλίας των Πατέρων της Εκκλησίας, τη διατύπωση των δογματικών αληθειών της πίστεως από τις Οικουμενικές Συνόδους και τις ιστορικές διαφοροποιήσεις από την ενότητα της πατερικής παραδόσεως και της πίστεως της Εκκλησίας.

Οι λεγόμενοι πατέρες της εκκλησίας σας, δεν είναι τίποτα περισσότερο απο μαζοχιστές αειπαρθένοι ραββίνοι (=διδάσκαλοι) των εβραϊκών γραφών. Η καινή διαθήκη που τόσο περήφανα κομπάζετε ότι είναι γραμμένη στα ελληνικά, είναι γραμμένη αποκλειστικά απο εβραίους ραββίνους. Οι δογματικές αλήθειες της πίστεως σας και οι θεόπνευστες αποφάσεις των οικουμενικών σας συνόδων δεν είναι τίποτα περισσότερο απο αναλύσεις των εβραϊκών γραφών. Πάρτε χαμπάρι πως ότι κάνετε, ότι λέτε και ότι σκέφτεστε έχει βάση την εβραϊκή πεντάτευχο, τα εβραϊκά αγιόγραφα, τους εβραίους προφήτες και τους εβραίους συγγραφείς της καινής διαθήκης. Εσείς δεν κάνατε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ παρά να αναλύετε επι 2000 χρόνια τα βλακώδη και ανούσια κείμενα τους, επειδή κατάφεραν να σας πείσουν πως τάχα είναι θεόπνευστα.

**EDIT: Oι αρχιραββίνοι κατάφεραν να κατεβάσουν το παραπάνω video!!!!**

Για όλα τα παραπάνω αποφασίσαμε να επιτεθούμε στη θεολογική σχολή αθηνών και αναλαμβάνουμε την ευθύνη σαν Ανίερη Συμμαχία γι'αυτή την ενέργεια. Σας απειλούμε, να κάνετε αλλαγές προς το δημοκρατικότερο στο πρόγραμμα σπουδών σας, αρχίζοντας απο το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Αναμένουμε την πρόσληψη ετερόδοξων πανεπιστημιακών καθηγητών που θα διδάξουν μη ορθόδοξα μαθήματα. Επειδή μάλλον (θα κάνετε ότι) δεν καταλαβαίνετε, εννοούμε ότι θέλουμε να προσλάβετε Γκουρού για να αναλάβει τον τομέα των ανατολικών θρησκειών, δωδεκαθεϊστή καθηγητή για να αναλάβει τον τομέα της πατρώας θρησκείας, καθώς και άθεο καθηγητή για να διδάξει το μάθημα της αθεΐας. Άν δε δούμε σοβαρές προθέσεις εκ μέρους σας να υλοποιήσετε τα αιτήματα μας, μέσα στους επόμενους 12 μήνες, θα σας κάψουμε συθέμελα. Και ας σταματήσει η κωμικοτραγική κοροϊδία του να βάζετε ραββίνους να διδάσκουν μη χριστιανικά μαθήματα.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάτε κάλα!!! Σας λυπάμαι πολύ ...

Ανώνυμος είπε...

τι θα γίνει ρε μουνόπανα? ακόμα να σας πιάσουν να ηρεμήσουμε? Σίγουρα αλβανάκια είστε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. δε ξέρω τι πρέπει να γίνει, πάντως όλοι οι καλοί πατριώτες και με τη βοήθεια της αστυνομίας θα σας βρούμε θα σας βγάλουμε τις κουκούλες και θα σας λυντσάρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή!!! Οτιδήποτε κινείται στο internet παρακολουθείται πολύ εύκολα! Έχω μάθει ότι υπάρχει ένας καθηγητής (ή φοιτητής δεν ξέρω!) στην Θεολογική δυνατός hacker και σας έχει βρει μέσω του site σας. Αλλά δεν αφήνει το «άσυλο» να υπάρξει καταγγελία μάλλον. Αν αυτό ισχύει, πρέπει να είστε πολλοί δειλοί (το κοινώς λεγόμενο γυναικούλες) να παραμείνετε σε «πανεπιστημιακά κτήρια». Και φαίνεται που δεν απαντάτε και στα blog σας. Μαγκιά είναι όταν είσαι υπερήφανος γι’ αυτό που λες και πιστεύεις να θυσιάζεσαι γι’ αυτό! Αλλιώς καταντάς σαν το μυρμήγκι που περιμένεις να σε συνθλίψουν.

Ανώνυμος είπε...

"Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας δεν είναι ναός που κτίζεται με πέτρες, άμμο και ασβέστη από ευσεβείς και καταστρέφεται με φωτιά βαρβάρων, αλλά είναι ο ίδιος ο Χριστός. Ο Χριστός ανέχεται σήμερα μια κατάσταση...θα ξεκαθαρίσουν όμως τα πράγματα". Γέρων Παίσιος.
Δεν θα καταφέρετε τίποτα περισσότερο από υλικές ζημιές. Μια ζωή, στο τέλος κάθε βάρβαρης πράξης σας, θα τρέχετε και θα λαχανιάζετε από τα προσωπικά σας αδιέξοδα. Να γιατί δεν πρόκειται ποτέ να εισακουστεί και να κατοχυρωθεί η φωνή της διαμαρτυρίας σας: Γιατί είστε δέσμιοι ουσιών και κάθε άλλο παρά επαναστάτες. Ναι στον υγιή αντίλογο, όχι στον αρρωστημένο.

Ανώνυμος είπε...

LOLOL... hacker-priest!...

Loipon epeidh akousa polles malakies apo tous parapanw...

Endeiktika lew mono oti mporousan kallista na min exoun epitrepsei ta comment

kkk είπε...

Με λύπη παρατηρώ οτι είστε τελείως καραγκιοζηδες και δεν σκεφτεστε καθόλου τα κεφάλια σας!!Και όχι τπτ άλλο φοβάστε κιόλας,καίτε το παρεκκλήσι μια μερα που η σχολη είναι εκ'των πραγματων άδεια!!Λοιπόν άθλια άμυαλα αναρχοκομμουνια στη σχολη δν πρόκειται να αλλάξει τίποτα γιατί τη θέλουμε όπως είναι και κανενας βλάκας από σας δεν πρόκειται να κάνει τίποτα όσο είμαστε εμείς πάνω.Πάντα θα είστε οι κλασσικοί χέστηδες που θα καίτε και θα φευγετε!!ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΝΤΩΣ @@ ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ!!

Φ.Θ.

Ανώνυμος είπε...

Ntropi se aytous pou sas kathodigoun.
oxi se esas
eseis eiste pionia,marionetes..

Ανώνυμος είπε...

vre vre magkia stis 3 to prwi mesa se asylo...bravo!!!kanena prwi tha erthete i ekei fovaste?oso gia sena pou eisai k foititis to nou sou giati vlepw na exeis episkepseis...tha se vroume k na dw pou tha kryfteis...

Ανώνυμος είπε...

sygharitiria. na to valete kai sto viografiko sas

Ανώνυμος είπε...

mpravo paidia!
fwtia se oles tis ekklhsies!:-)

Ανώνυμος είπε...

Ότι και αν λένε, να ξέρετε ότι έχετε υποστηρικτές. Υπάρχουν άνθρωποι (προς το παρόν μειοψηφούν) που θέλουν να απαλλαγούμε από την χολέρα που λέγεται χριστιανισμός. ΜΠΡΑΒΟ!

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά αυτούς που απειλούν ξέρουμε καλά τη δράση τους και το βίο τους από τον καιρό των ταγματασφαλιτών!Καλό θα ναι να μάθουν τι σημαίνει άσυλο ιδεών και να μην φτάνει η νοημοσύνη τους μέχρι τον γεωργιάδη του ΛΑΟΣ.......
Ανίεροι συμμαχίτες είναι ιστορική στιγμή η ίδρυση σας και αυτό θα το επιβραβεύσει η ιστορία!
Όταν καταλάβει όλο και περισσότερο κόσμος την σκλαβιά της συνείδησης από τις θρησκείες γενικώς και το αισχρό παραμύθι της υποκρισίας που πουλάει το παπαδαριό αιώνες τώρα θα μαστε δικαιωμένοι...
Αντί να είναι ειλικρινείς με τις gey διαθέσεις τους (άλλωστε δεν μας ενδιαφέρει...)κάθονται και κοροιδεύουν τον κοσμάκη δασκαλεύοντας εγκράτεια και ταπείνωση!
Έχουμε πολλά ράμματα για τις γούνες τους και να μην ΄δηλώνουν ανυποψίαστοι τα ταπεινά σκουλήκια της υποκρισίας γιατί θά ρθουν και χειρότερες εποχές για αυτούς!Να ναι και σίγουροι γι αυτό!Φωτιά στις πουστιές του παπαδαριού που σκλαβώνει τον λαό τάζοντας του στην "επόμενη"ζωή(!)την ανταπόδοση της υποταγής που ζητάνε γι αυτήν!
Και να σας πώ και κάτι?
-Όποιος υπερασπίζεται το παπαδαριό από άγνοια ,επειδή αυτοί το κατευθύνουν έτσι να χει ο κόσμος άγνοια, στην τελική δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τους γράψουμε στ @@ μας!Αυτό έλειπε να χουμε και τύψεις για ΄΄αλλους.Ενοχική κοινωνία δεν θέλανε?Ας έχουν και τις "παράπλευρεςαπώλειες "τους...

Μerci.....
ΥΓ 1.Φωτιά στην αγιά σοφιά από έλληνες και τούρκους -ελεύθερους ανθρώπουςλευτερια στις συνειδήσεις

Ανώνυμος είπε...

Κανένα σχόλιο.
Επικροτώ την πράξη αυτή κυρίως λόγω της επαναστατικότητάς της. Είναι μία πράξη με καθαρό στόχο που έχει ανακοινωθεί και κατα την προσωπική μου γνώμη θεμιτό. Και ως προς τους υπολοίπους που σας αποδοκιμάζουν για τις μεθόδους σας, θα ήθελα πάρα πολύ να τους δω, αν πιστεύουν ότι έχουν δίκιο σε κάτι να τα βάζουν με το θηρίο που λέγεται εκλησσία. Ο χριστιανισμός είναι μία θρησκέια, ή ακόμα καλύτερα μία φιλοσοφία. Η ελληνορθόδοξη (και οι λοιπές) εκκλησίες είναι το θηρίο που περιγράφεται στην αποκάλυψη που τόσο έντονα αναλύετε... Σας λυπάμαι πολύ ποίμνιο του εκάστοτε αρχιεπίσκοπου.

expaganus είπε...

Βρε παιδιά εγώ έχω δυο απορίες.Η μια ισχύει σε περίπτωση που είσαστε φοιτητές της Θεολογικής. Αφού δεν σας αρέσει αυτή η σχολή όπως είναι, γιατί τη διαλέξατε; Ας δηλώνατε κάποια άλλη σχολή.
Η άλλη είναι σε σχέση με την άγνοια που έχουν οι υποστηρικτές σας για το τι λέει η χριστιανική θρησκεία την οποία τόσο κατηγορούν. Λέει ένα ς εδώ ότι το παπαδαριό τάζει "στην επόμενη"ζωή(!)την ανταπόδοση της υποταγής που ζητάνε γι αυτήν!" Φίλε δεν ξέρω πού τα διάβασες αυτά και σε ποιο παπαδαριό αναφέρεσαι, γιατί αυτό που λες είναι διδασκαλία βασικά των Ρωμαιοκαθολικών. Στην Ορθοδοξία ο σκοπός του ανθρώπου είναι η θέωση και αρχίζει από ΑΥΤΗ τη ζωή.
Παράλληλα οι όποιες αμαρτίες του "παπαδαριού" δεν έχουν σχέση με το ότι οι Χριστιανοί θέλουν να λατρεύουν το Θεό σε ναούς. Αν κάποιος έχει τέτοιο πρόβλημα με "το παπαδαριό" και "τους ραβίνους" και όλα αυτά, το φυσιολογικό θα είναι να πάει να χτυπήσει αυτούς τους ίδιους και όχι ένα ναό που δεν του φταίει σε τίποτα και καλύπτει τις λατρευτικές ανάγκες των πιστών.

Ανώνυμος είπε...

NO COMMENTS!
Σταματήστε τα σχόλια εδώ μέσα είτε θετικά είναι είτε αρνητικά. Ούτε επίσης να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα. Τους κάνετε να νιώθουν πως είναι κάποιοι. Μετράνε μέχρι και τα views (απ' ότι μας λένε 2000 κάτι), και ζητούν να τους ανεβάσετε και τα σχετικά video από την τηλεόραση.Λες και η επιβεβαίωση θα έρθει από τα views της κατάντιας τους ή από τον σύζυγο της Τατιάνας. Πρέπει να καταπολεμηθεί ένα νεοεισαχθέν, ομολογουμένως φαινόμενο: Πρώτη φορά βλέπω τέτοιες επαναστατικές ψωνάρες.

Ανώνυμος, όπως εσείς. Γιατί η ανωνυμία σας δεν μετριάζεται με τίτλους...

Ανώνυμος είπε...

επειδή κατάφεραν να σας πείσουν πως τάχα είναι θεόπνευστα

Μάλλον, επειδή έχουν τακτικές και υψηλές εισπράξεις από το παπαδίστικο επάγγελμα, σιγά μην πείσθηκαν για οτιδήποτε οι παπάδες...

Ανώνυμος είπε...

The Holy Father gone to Turkey to redeem and consecrate the Greeks, so don't need no more soviet temples. Don't need no gyro blimpie Bart
when got a regular Pope without the diner attitude. My pop kept hitting momma with a skillet on the head. Friends ended up in the hospital after their pop beat them. Pops got drunk and ruined my
first car. Killed two cats and a dog, thrown out the window. Neighbor drowned the canaries in ouzo, lit, ate them. Ma overdid whip so she could give less pie. All our stuff came pilfered, with logos. Greeks overcook all meat so no one knows is bad. Another banned tenants flushing toilet paper. Waiters inpune sanitation because "dirty is natural and healthy." Priests just answered "behave,
respect, tradition!" Now priest comes "no intercommunion!" Where was he when we needed him to protect us from our crazy parents? Don't sell me "educated Greeks" because we know all them Trojan Horse cheated on the exams. Besides it's just TV repair school. Remember all those jailed old disco Greeks, tax cheats to "protest" Jerome Ford
stopping the Trojan Horse in Chyprious? We can't get good jobs because no one trusts Greeks, because of Trojan Horse. They always faked reading Greek. That's why we borrowed regular Catholic books
instead of read Greek. Sure, we sacrifice to Greek myths three times a year to please yiayia, and she's nun the wiser when we go to regular Catholic Mass on Sundays when she bummed from bouzaki dances. Ain't
need no more Bart, just the regular Pope. That's why we all married regular Catholic when we grew up. So they can trust us.

Ανώνυμος είπε...

Paidia mou travixe thn prosoxh ayto pou eipe enas xristianos anwnymos.Oti h ekklhsia toys kai to katesthmeno toys tha symplyrwsw egw, den einai ta kthria kai oi eikones.Einai h propaganda pou poulane, einai h "gnwsh" twn pistwn tous.Mhn ypotimate thn dynamh ths gnwshs.Isws anti na kaite ta kthria toys tha eprepe mia poy faineste kai diavasmenoi na diafwtisete me gnwsh toys mesoys anthrwpoys, na toys anoixete ta myala , oxi ta kefalia.H gnwsh mporei na ferei pio katastrophika apotelesmata apo opoiodhpote yliko

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΧΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ!!!