Σχόλια για την επίθεση στη θεολογική

Είμαι ο mr Purple, εγω έγραψα τη δεύτερη προκήρυξη. Λυπάμαι για την προχειρότητα, απο την επόμενη φορά θα προσπαθήσω για κάτι λίγο πιο ποιοτικό ώστε να ικανοποιηθούν και οι πλέον απαιτητικοί. Μερικές διευκρινήσεις στα πολύ γρήγορα γιατί μας κυνηγάει η μισή Ελλάδα να μας λιντσάρει. Για λόγους ασφαλείας στο internet μπαίνουμε πολύ αραιά και αυτό από internet cafe, μέσω proxy κλπ (και ελέγχοντας συνεχώς το χώρο για ασφαλίτες), πολλοί από σας καταλαβαίνουν. Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις ούτε να απαντάμε άμεσα στα πολύ ενδιαφέροντα σχόλια σας.

Είδα ότι κατέβηκε το video της επίθεσης από το youtube. Φαίνεται πως κάποιοι άρχισαν να "τρομοκρατούνται" από την τρομοκρατική μας δραστηριότητα (2,556 views σε 4 μέρες δεν είναι και άσχημα) δηλαδή πετύχαμε εν μέρει, τον αρχικό σκοπό μας. Επειδή όμως έχουμε μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα λογοκρισίας και ελευθεροστομίας, σήμερα (ξανα)ανεβάζουμε το επίμαχο υλικό και μάλιστα εμπλουτισμένο με κάποια TV caps. Ας καταλάβουν επιτέλους οι χριστιανοφασίστες πως το internet είναι άναρχο. Κακό στον εαυτό τους κάνουν όταν τα βάζουν με την ελευθερία της έκφρασης, η οποία δεν πρέπει να γνωρίζει κανένα τεχνητό όριο. Σε περίπτωση που ξαναπαρατηρηθούν παρόμοια θλιβερά φασιστικά φαινόμενα λογοκρισίας και φίμωσης θα προβούμε άμεσα σε αντίποινα με νέα μας ενέργεια.

rapidshare link με το video σε υψηλή ανάλυση

Όσων αφορά στην κάλυψη της επίθεσης από τα media έτυχε σήμερα το πρωί να καταγράψω ένα σχετικό απόσπασμα από ANT1 και το ανεβάζω κι αυτό. Αν κάποιος διαθέτει παρόμοιο υλικό, θα θέλαμε να το δούμε. Επίσης να δώσω κάποιες υποτυπώδεις απαντήσεις σε 3 ζητήματα που παρατήρησα πως σας τράβηξαν την προσοχή.

Στο θέμα για το ποιο είναι το θρήσκευμα μας, η απάντηση είναι η αθεΐα και όχι ο παγανισμός (δωδεκαθεϊσμός στην Ελλάδα) και βέβαια ούτε ο σατανισμός. Προσωπικά θεωρώ τον παγανισμό και τον σατανισμό αθεϊστικές θρησκείες με τις οποίες μπορεί να πειραματιστεί και να παίξει, ένας σοβαρός άθεος (ενήλικας) με την προϋπόθεση βέβαια να μην προδώσει ποτέ στην πορεία, τις αθεϊστικές αρχές του δηλαδή την πίστη στον απόλυτο υλισμό (δεν υπάρχουν ψυχή, πνεύμα, θεός/δημιουργός του σύμπαντος, προηγούμενες και επόμενες ζωές, αμαρτίες, θαύματα, μαγεία/μαντεία, φαντάσματα, τηλεκίνηση/παραφυσικά φαινόμενα, άλλες διαστάσεις/ενεργειακά πεδία κλπ).

Και κάτι άλλο, επειδή κατηγορηθήκαμε απο κάποιους, για δωδεκαθεϊστές επειδή χρησιμοποιήσαμε τον όρο "πατρώα θρησκεία". Πιστεύουμε πως οι γραφικές μαλακιούλες των δωδεκαθεϊστών είναι εντελώς άκακες και ακίνδυνες μπροστά στις λεγόμενες "μονοθεϊστικές" θρησκείες, που υποστηρίζουν πως είναι "αποκλειστικοί κάτοχοι" της "απόλυτης αλήθειας" και εξαπλώνονται στον πλανήτη σαν διαβρωτικοί εγκεφαλικοί ιοί, με ταχύτητα αναφλεγόμενης βενζίνης. Οι "πιστοί" αυτών των θρησκειών δεν αρκούνται στο να ζούν σύμφωνα με τις επιταγές της θρησκείας τους, αλλά προσπαθούν να διαδόσουν σε όλο τον κόσμο τον "λόγο του θεού" τους, μέσα απο δήθεν ιεραποστολές, με κάθε τίμημα, ακόμα και με ιερό πόλεμο.

Ο παγανισμός είναι περισσότερο ένας φιλοσοφικός συμβολισμός των δυνάμεων της φύσης, την οποία και εξυμνεί όπως και τον έρωτα, γι'αυτό και μας είναι πιο συμπαθής από τον μισάνθρωπο χριστιανισμό που είναι η θρησκεία του απόλυτου μίσους, της κακίας και του ευνουχισμού. Ας αναλογιστούν για 1 λεπτό οι ραββίνοι που διαβάζουν αυτό το κείμενο πόσο κακό έχουν κάνει στους λαούς σε περίπτωση που τα κείμενα τους δεν είναι θεόπνευστα. Ακόμα και ο αρχιραββίνος απόστολος Παύλος λέει "Αν δεν αναστήθηκε ο Χριστός το κήρυγμα μας είναι κενό περιεχομένου αλλά και η πίστη σας είναι κενή". Ο σατανισμός από την άλλη, επίσης συμβολίζει την αντιπαλότητα και επαναστατικότητα απέναντι σε κάθε θεό και αφέντη. Ο σατανισμός δεν είναι χριστιανική πατέντα, πάντα υπήρχε και θα υπάρχει ανεξάρτητα. Προσαρμόζεται σε κάθε κοινωνία και εποχή ώστε να αποτελεί το αντίδοτο στην κυρίαρχη ηθική, σε αντίθεση με τον χριστιανισμό που δεν αλλάζει ποτέ. Σε ένα χριστιανικό περιβάλλον είναι αντιχριστιανικός, σε ένα ισλαμικό περιβάλλον αντιισλαμικός κλπ, πάντα ενάντια στο θρησκευτικό κατεστημένο. Εμείς οι αμετανόητοι υλιστές, πρέπει να βλέπουμε τον παγανισμό και τον σατανισμό ως 2 χρήσιμα εργαλεία στον αγώνα μας ενάντια στον χριστιανοφασισμό του δυτικού κόσμου και στον ισλαμοφασιμό της ανατολής.

Όσο για την πολιτική ιδεολογία του αναρχοκαπιταλισμού προσωπικά την έχω ενστερνιστεί γιατί με καλύπτει περισσότερο από τον απλό αναρχισμό σαν άθεος που είμαι. Ξεκίνησα σαν μαρξιστής αλλά μετά σιχάθηκα τον εαυτό μου διαβάζοντας μαρξισμό και διαπίστωσα ότι πραγματική πνευματική και οικονομική ελευθερία μπορεί να υπάρξει για το άτομο (σε αντιδιαστολή με το σύνολο) μόνο με το οικονομικό σύστημα των ελεύθερων αγορών (που δεν συμπεριλαμβάνει αναγκαστικά την εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο). Στον αναρχοκαπιταλισμό δεν υπάρχει κράτος (παρα μόνο ιδιωτική πρωτοβουλία) και οι αποφάσεις λαμβάνονται αμεσοδημοκρατικά. Οι εργάτες/αγρότες-ελεύθεροι επαγγελματίες πληρώνονται με πολύ μεγάλους μισθούς, όσο πραγματικά αξίζουν και οι επιχειρηματίες δεν εκμεταλλεύονται τις υπεραξίες παρά μόνο κενά στις αγορές. Ο αναρχοκαπιταλισμός δεν δαιμονοποιεί την έννοια του υγιούς ανταγωνισμού σε αντίθεση με τον αναρχοκομμουνισμό. Να σημειώσω πως μόνο εγώ είμαι αναρχοκαπιταλιστής στην ομάδα.

Τέλος όσον αφορά το αντιχριστιανικό μένος που έχουμε (τα περί εβραϊκής θρησκείας, ραββίνων κλπ), ο καθένας με τα κολλήματα του στα θρησκευτικά ζητήματα. Δε βγάζεις εύκολα άκρη με τον διάλογο σε ζητήματα "πίστεως". Κατά τη γνώμη μας πάντως, όλες οι θρησκείες είναι απορριπτέες σε δογματικό επίπεδο αλλά ο χριστιανισμός και γενικά οι αβρααμικές θρησκείες μπαίνουν πάνω πάνω στη μαύρη λίστα γιατί το μερίδιο στα εγκλήματα κατά των λαών, που τους αναλογεί, είναι απλά τεράστιο. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους Εβραίους σαν ανθρώπους αλλά θεωρούμε πως είναι λογικό να τα βάζουμε με την Ιουδαϊκή θρησκεία και κοσμοθεωρία, μια που αποτελεί την κύρια πηγή έμπνευσης, χριστιανισμού και ισλάμ. Όσο για την Ισλαμική θρησκεία, την θεωρούμε τεράστια πληγή και ντροπή για την ανθρωπότητα, καθώς αποτελεί το επιστέγασμα του θρησκευτικού φονταμενταλισμού απέναντι στα μη ισλαμικά έθνη, του ρατσισμού απέναντι στους ετερόδοξους και του σεξισμού απέναντι στις γυναίκες.


είναι γραμμένο στη βίβλο!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ονομαστικά όλους τους παρακάτω φίλους που ασχολήθηκαν με το θέμα γράφοντας σχόλια στο blog και στο indymedia (το οποίο ευχαριστούμε για την φιλοξενία του): ChristianAnarchist, Bakunina, παγάνα, Gus, Σ@λάχ αντ ντιν, Χριστόφορος Κολόμβος, ..., μαριζα, @, δεν λέω, εγώ, Εωσφόρος, Deadeye, κλαρίτης, ., Έξαρχος, Madonna, ...@..., Ναι ρε, ρε αναρχοκουραμπιέδες, βρωμερό γουρούνι, Σχολιοκόφτης, αλλά, shmmytis, +, φοιτήτρια θεολογικής, O KIRIOS MAZI SAS, Αλέκος, ερωτηση, προφέσορ, Μπιλίρης απο Σ.Ο.του Athens i.m.c.,infomaniac, ...., δδδ, New Order, φοιτητής, laipros, New Border, dpdt1 απο athens im, μαρια απο imc, marios, Γκάντι, 4_real, WEIRD, ΦΡΟΙΝΤ, αλλα.., ομως, New Testament, [, μηδέν, $, αργόσχολος του indy, Patient, ΚΩΤΣΟΣ, ready, Philobiblos, Haritini, Pelasgos, XρηστοΠαναγίας, BAKOUNIΝ, expaganus, kkk, Φ.Θ. & όλους τους.. ανώνυμους. Να πω εδώ ότι λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Επιφυλάσσομαι να απαντήσω εξατομικευμένα μόλις βρω ευκαιρία (όταν με χώσουν στον κορυδαλλό θα έχω άφθονο ελεύθερο χρόνο- άραγε έχουν internet εκεί? Με ενδιαφέρει άμεσα). Τέλος να πώ ότι το κίνητρο μου για όλες τις μαλακίες που κάνω είναι ότι οραματίζομαι ένα κόσμο όπου όπου οι περισσότεροι θα ζούμε λίγο πιο άνετα και θα γαμάμε λίγο περισσότερο.




video επίθεσης 18-5-07 - youtube


ρεπορτάζ ΑΝΤ1 για την επίθεση

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

paidia egw 8a sas pw mono ena megalo mpravo,sumfwnw me tis 8eseis sas an kai 8a protimousa na mh milate toso ya evraioxristianous k ravinous k malakies , oles oi 8rhskeies kako kanoun kai sthn ellada to provlhma to prokalei o xristiasnismos kai h ekklhsia ellados A.E , m'aresei pou vghkan ola ta lamogia na klaftoun ya eleu8eria logou otan sth 8eologikh sxolh exoun fasistakia ya foititikh organwsh kai akouson akouson kanoun leei ka8e pempth 8eia leitourgeia , exoun kanei ena AEI to mpourdelo tou ka8e xristodoulou...asxoliasth h epimonh ths 3an8ias ya to asulo,apla asxoliasth,dn perimeneis kati kalutero apo ta ka8estwtika media...

Ανώνυμος είπε...

Πες μας ρε αγόρι μου ότι το πρόβλημά σου είναι να γαμάς λίγο περισσότερο! Με τις μαλακίες που γράφετε και κάνετε όμως, φαίνεται ότι μάλλον δε γαμάτε καθόλου....

Ανώνυμος είπε...

agaphte file
exw thn entupwsh oti den exeis melethsei se bathos osa pisteueis, authn thn entupwsh elaba apo osa grafeis kai to lew me eilikrineia. apla exeis kapoies endiaferouses apopseis alla einai genika tekmhriwmenes sto oti tis pisteueis ws alhtheia, opws kanei olos o kosmos, pisteuei kati dioti tou aresei.
euxaristw gia to xrono sou

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε μαλάκες με ποιο δικαίωμα κάψατε μια εκκλησία που τόσοι πάνε και εκκλησιάζονται; Ποιοι είσαστε εσείς ρε τσογλάνια που δεν αφήνετε τους άλλους να λατρεύουν όπως γουστάρουν; Πίσω γορίλλες... που θα το παίξετε και αναρχικοί
φασιστογούρουνα είστε και τίποτ' άλλο

expaganus είπε...

Mr Purple, γράφεις

"Στο θέμα για το ποιο είναι το θρήσκευμα μας, η απάντηση είναι η αθεΐα και όχι ο παγανισμός (ή ο δωδεκαθεϊσμός) και βέβαια ούτε ο σατανισμός. Προσωπικά θεωρώ τον παγανισμό και τον σατανισμό αθεϊστικές θρησκείες με τις οποίες μπορεί να πειραματιστεί και να παίξει, ένας σοβαρός άθεος (ενήλικας) με την προϋπόθεση βέβαια να μην προδώσει ποτέ στην πορεία, τις αθεϊστικές αρχές του δηλαδή την πίστη στον απόλυτο και μη αναστρέψιμο υλισμό (δεν υπάρχουν ψυχή, πνεύμα, μεταθάνατον ζωή, αμαρτίες, θαύματα, μαγεία, φαντάσματα, άλλες διαστάσεις/ενεργειακά πεδία κλπ)."
ΝΑ σε ενημερώσω ότι ο δωδεκαθεϊσμός είναι είδος παγανισμού.
Και θα ήθελα να σε ρωτήσω, πώς μπορεί κάποιος άθεος ενήλικος κτλ. να "παίξει" με τον σατανισμό π.χ. εάν δεν δεχτεί ότι υπάρχουν "ψυχή, πνεύμα, μεταθάνατον ζωή, αμαρτίες, θαύματα, μαγεία, φαντάσματα, άλλες διαστάσεις/ενεργειακά πεδία κλπ";
Επίσης, τι θα πει "με την προϋπόθεση βέβαια να μην προδώσει ποτέ στην πορεία, τις αθεϊστικές αρχές του"; Αν διαπιστώσει ότι οι αρχές αυτές ήταν λάθος θα πρέπει να παραμένει κολλημένος σ' αυτές;

Ανώνυμος είπε...

Α. Δεν μπορείτε να εμφανίζεστε ως δήθεν υπέρμαχοι της ελευθερίας, όταν δεν σέβεστε το δικαίωμα των άλλων να λατρεύουν στον ναό τους και τον καίτε.

Β. Από την πρώτη σας προκήρυξη, αλλά και απ' αυτή, είναι προφανές ότι είσαστε επηρεασμένοι από Παγανιστικές συκοφαντίες κατά των Ιουδαιογενών θρησκειών, και έχετε αποδεχθεί άκριτα και ανιστόρητα τα όσα λένε. Εξ' ού και το "πάτρια θρησκεία" που γράφετε για τον Νεοπαγανισμό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ, και μετά να το παίζετε "σωτήρες". Γιατί είσαστε ανιστόρητα ΘΥΜΑΤΑ του Νεοπαγανισμού.

Γ. Το να βάζετε σε ένα τσουβάλι είτε τις "Ιουδαιογενείς θρησκείες", είτε ειδικότερα τις "Χριστιανικές", δείχνει ότι δεν έχετε την παραμικρή διάκριση και ιδέα για το τι πιστεύουν, και τις αβυσσαλέες διαφορές μεταξύ τους. Πώς λοιπόν τις συγχέετε; Η πράξη σας είναι πράξη ανίδεων και αστοιχείωτων, που δεν ξέρουν πού να ξοδέψουν την οργή τους και κάνουν βλακείες.

Δ. Δεν μπορείτε να μιλάτε για τις (άλλες) θρησκείες, όταν ο τρόπος σας και οι ιδέες σας, φανερώνουν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ και προσπάθεια ΕΠΙΒΟΛΗΣ της δικής σας ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ γνώμης περί Αθεϊσμού και "πάτριας θρησκείας" του δωδεκαθέου (όπως την αποτελείτε), με τη βία και την έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους γύρω σας που ΘΕΛΟΥΝ να πιστεύουν κάτι διαφορετικό και να Εκκλησιάζονται.

Ε. Το να θεωρείτε τον Παγανισμό και τον Σατανισμό "αθώες θρησκείες", δείχνει το μέγεθος της αγνοίας σας. Δεν μάθατε ποτέ τις ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ και των δύο αυτών θρησκειών; Δεν μάθατε τους φόνους, και τους διωγμούς που έκαναν οι Παγανιστές στην ιστορία; Οι Χριστιανοί σας πείραξαν; (και μάλιστα οι Ορθόδοξοι, που δεν βαρύνονται ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ έγκλημα σε όλη τους την ιστορία, παρά μόνο διωγμένοι είναι από όλους);

ΣΤ. ΠΡΙΝ καταλήξετε στον Κορυδαλό, καθίστε να διαβάσετε λιγάκι ιστορία, και αφήστε τις Παγανιστικές ανοησίες που σας φούσκωσαν τα μυαλά κατά των Χριστιανών. Και ίσως το επόμενο που θα κάνετε θα είναι να χτίσετε μια Εκκλησία (κι ένα νοσοκομείο).

Ανώνυμος είπε...

Πολλή εντύπωση μου κάνει που λέτε ότι κάνετε ό,τι κάνετε για ένα κόσμο που "όλοι να γαμάμε λίγο περισσότερο". Πώς δηλαδή ρε παιδιά θα γίνει αυτό με το να καίτε εκκλησίες;
Επειδή φαίνεται ότι είστε βαθιά νυχτωμένοι, μάθετε ότι εμείς τα θηλυκά επιλέγουμε σύντροφο για σεξ με καθαρά ευγονικά κριτήρια. Δηλαδή επιλέγουμε αυτόν, που πληρεί τις προϋποθέσεις για να γίνει πατέρας των παιδιών μας και να φροντίσει εμάς και αυτά, έστω και αν συνειδητά δεν θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν πέραση οι ψηλοί, οι δυνατοί, οι ωραίοι, οι έξυπνοι, οι πλούσιοι (ακόμα κι αν δεν είναι ψηλοί και ωραίοι κι έξυπνοι έχουν τα μέσα που χρειάζεται). Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν πέραση οι άσχημοι, οι καμπούρηδες, οι μπατίρηδες, οι βλάκες κτλ. Καμμιά γυναίκα δεν θέλει να κάνει ένα άσχημο, μπασμένο, χαζό παιδί που μπορεί να της σπείρουν αυτοί... Και αν μερικές αγαπάνε τα παιδιά που κυοφορούν και δεν τα ρίχνουν ακόμα κι αν είναι καθυστερημένα, αυτό δε σημαίνει ότι τέτοια παιδιά ήθελαν να κάνουν από την αρχή, απλώς το δέχτηκαν στη συνέχεια.
Ακόμα και αυτές που δεν κάνουν σχέσεις και τους αρέσουν τα one night stands ή και οι παρτούζες, διαλέγουν γι΄ αυτές τις δουλειές τέτοια άτομα και όχι κακομοίρηδες. Εξαιρούνται οι πουτάνες που δεν έχουν δικαίωμα επιλογής και οι πουτάνες που δουλεύουν μεν διαλέγοντας τον πελάτη, αλλά με γνώμονα το οικονομικό συμφέρον και όχι το ποιοι πραγματικά τις τραβάνε. Ή με γνώμονα κάποιο άλλο συμφέρον... Παράδειγμα το τάδε ψώνιο που θέλει να γίνει ηθοποιός κι έτσι πηδιέται με όποιον κρίνει χρήσιμο να την προωθήσει, από τον τεχνικό μέχρι το σκηνοθέτη.
Παράλληλα επειδή η παιδοποιία, που όλες θέλουμε ασυνείδητα, πάει πακέτο με την ηδονή που σχεδόν όλες θέλουμε συνειδητά, προσέχουμε το πώς κινείται και πώς φέρεται ένας άντρας κι από κει καταλαβαίνουμε από ένστικτο τι κάνει στο κρεβάτι. Κι επειδή μας αρέσει να μας κάνουν να αισθανόμαστε το επίκεντρο του σύμπαντος (είναι κι αυτό μια ένδειξη ότι ο άντρας που κάνει έτσι δεν θα μας εγκαταλείψει αλλά θα φροντίζει εμάς και τα παιδιά μας κτλ κτλ)συμβαίνει ακόμα και άντρες που δεν είναι ιδιαίτερα ωραίοι ή πλούσιοι αλλά ξέρουν να πουλάνε παραμύθι, να έχουν κι αυτοί επιτυχία στις γυναίκες.
Αυτά τα πράγματα ισχύουν 90%, με εξαίρεση τις γυναίκες που πάσχουν από διάφορα σύνδρομα όπως π.χ. αυτό της νοσοκόμας, και ψάχνουν να φροντίσουν πρεζάκηδες, ψυχάκηδες και τέτοιους, για να αισθάνονται ανώτερες από αυτούς, και αυτές που έχει τραυματιστεί η αυτοεκτίμησή τους και αυτοτιμωρούνται αφήνοντας να τις πηδάνε τύποι που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, και να τις κακομεταχειρίζονται.
Που λέτε παιδιά, αυτό το πράγμα δε θ' αλλάξει σε όποια κοινωνία και να βρεθούμε. Ο άντρας μπορεί να κυνηγά όσο θέλει, και η γυναίκα θα προκαλεί να την κυνηγούν, αλλά το σύντροφο θα τον διαλέγει ΠΑΝΤΑ η γυναίκα ανάμεσα σ' αυτούς ποιυ την κυνηγούν, κι ας νομίζει ο βλάκας ότι αυτός τη διάλεξε... Αυτό γίνεται για λόγους επιβίωσης του είδους. Δεν το κάνει η κοινωνία αυτό, η ΦΥΣΗ έχει ορίσει έτσι. Ο μόνος τρόπος να το αλλάξετε αυτό είναι με τη βία κατά των γυναικών, δηλαδή με το βιασμό που ήταν είναι και θα είναι παράνομος σε όλες τις κοινωνίες, και με την υποταγή της γυναίκας στην οικογένεια οπότε οι γονείς πουλάνε κανονικά την κόρη σε όποιον έχει να πληρώσει για να την πάρει... ακόμα κι αν αυτός είναι καμπούρης, κουτσός, χοντρός, βλάκας κτλ. Όμως και πάλι οι γυναίκες έβρισκαν τρόπο να πηγαίνουν με αυτούς που τους άρεσαν, κερατώνοντας το νόμιμο σύζυγο.
Οπότε παιδιά, αν θέλετε να γαμάτε λίγο περισσότερο, αφήστε τους εμπρησμούς και κοιτάχτε να φτιάξετε λίγο την εμφάνισή σας και το λέγειν σας που είναι για κλάματα... Ποτέ δε θ' ανεχόμουν έναν άντρα που κατηγορεί το γάμο ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ - που είμαι - γιατί οι κατηγορίες αυτές σημαίνουν πολύ απλά, ότι δεν έχει πρόθεση να με παντρευτεί. Και η κάθε γυναίκα θέλει να ΘΕΛΟΥΝ να την παντρευτούν, να την ξεχωρίζουν δηλ. και να τη βάζουν πιο ψηλά από αυτές που έχουν για γκόμενες ή παλακίδες. Γιατί αυτό σημαίνει ότι θα φροντίσουν αυτήν και τους δικούς της απογόνους κτλ κτλ, μην τα ξαναλέμε τώρα.
Επίσης ποτέ δε θ' ανεχόμουν κάποιον που μιλάει όλη νύχτα για Εβραίους ραβίνους και άλλες μαλακίες. Κοιτάχτε να σουλουπωθείτε λίγο, πηγαίντε σε καμμιά σχολή χορού. Αν στην τελική ήσασταν τόσο καλοί εραστές ήδη θα γαμούσατε "λίγο περισσότερο", γιατί θα ταξίδευαν τα νέα για τις επιδόσεις σας και θα θέλανε πολλές να σας δοκιμάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Είδα και τα βιντεοκλίπ σας και φρίκαρα τελείως... Θαυμάζετε αυτούς τους ανίκανους που ουρλιάζουν σαν ψυχοπαθείς ότι τους κατέλαβε ο τάδε δαίμονας κι ότι θέλουν να βιάσουν (αγάμητοι θα είναι φαίνεται κι αυτοί), και μπεκρουλιάζουν μόνοι τους ενώ δίπλα οι γυναίκες τους τη βρίσκουν μεταξύ τους;;; Με τέτοιους δασκάλους δε βλέπω να πηγαίνετε μπροστά...

Ανώνυμος είπε...

Κάτια, είναι όντως εντυπωσιακά ρεαλιστική η ανάλυση σου. Εμείς δυστυχώς έχουμε χάσει πια το παιχνίδι λόγω ηλικίας. Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε σε ένα χριστιανικό συντηρητικό κόσμο. Ξέρουμε ότι δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε τον κόσμο αρκετά γρήγορα ώστε να απολαύσουμε οι ίδιοι, την επερχόμενη σεξουαλική επανάσταση. Όμως αυτό δε μας εμποδίζει από το έχουμε μια ρομαντική διάθεση και να θέσουμε κάποια στέρεα θεμέλια πάνω στα οποία θα πατήσουν οι μελλοντικές γενιές που θα ολοκληρώσουν το ανίερο έργο μας. Σκοπός μας σε πρώτη φάση είναι να πολεμήσουμε σκληρά τον θεσμό του ΓAΜΟΥ, αυτή την εμετική ανίερη συμμαχία ανάμεσα στις γυναίκες και τους ραββίνους, που μόνο της σκοπό έχει να ευνουχίσει και να καθυποτάξει τους άντρες. Βλέπε προσεχώς για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύκολο το βρίσκει ο άνθρωπος να δηλώνει, "δεν πιστεύω τίποτα". Η απιστία είναι η πιο μεγάλη πλάνη στη ζωή του ανθρώπου, αλλά διευκολύνει πολύ τη συνείδησή του και τον απαλλάσσει από το φόβο, μήπως κάποια ημέρα του
ζητήσει ο Θεός λογαριασμό για κάθε αδικία και ανομία που έκανε στη ζωή του.

Μοιάζει σαν ένα παραβάτη που λαβαίνει από το δικαστήριο μια κλήση για να δικασθεί και την σκίζει, νομίζοντας ότι έτσι θα αποφύγει τη δίκη και πιθανή καταδίκη του .

Ακόμη μοιάζει σαν τον άνθρωπο που χρωστάει στην εφορία και λαβαίνει το χαρτί για να πάει να πληρώσει και αμέσως το σκίζει θυμωμένος και δηλώνει ότι δεν πληρώνει τίποτα. Καταλαβαίνετε πόσο πλανώνται αυτοί οι άνθρωποι που νομίζουν ότι μπορούν να αποφύγουν τις υποχρεώσεις και τα χρέη τους με μια μονοκονδυλιά. Λεει, "δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει τίποτα".

Το ερώτημα όμως δεν είναι "Τι θα γίνουμε, αν δεν υπάρχει ο Θεός", αλλά "τι θα γίνουμε αν υπάρχει ο Θεός". Και ξέρετε γιατί είναι πρόβλημα για τον άπιστο, εάν υπάρχει ο Θεός; "Διότι προσδιώρισε ημέραν, εν η μέλλει να κρίνη
την οικουμένην εν δικαιοσύνη διά ανδρός τον οποίον διώρισε, και έδωκεν εις πάντας βεβαίωσιν περί τούτου, αναστήσας Αυτόν εκ νεκρών". Πράξεις ιζ:31

Αυτοί λοιπόν που έχουν απιστία, βρίσκονται σε μεγάλη πλάνη και κάποια ημέρα θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη, όταν θα τους καλέσει ο Θεός να δώσουν λόγο για όλες τις αμαρτίες, τις ανομίες και αδικίες που έκαναν.
Βεβαίως οι περισσότεροι βρίσκονται σε πλήρη άγνοια και πράττουν την αμαρτία περιφρονώντας τις συνέπειες.

Ο Θεός όμως γι αυτό έστειλε τον Ιησού Χριστό στον κόσμο, για να μας αποκαλύψει το Ευαγγέλιο, που είναι η απόλυτη αλήθεια και να πληρώσει το χρέος της ενοχής για να μην καταδικασθούμε αιώνια. Ο απόστολος Παύλος είπε
στους Αθηναίους: "Τους καιρούς λοιπόν της αγνοίας παραβλέψας ο Θεός, τώρα παραγγέλλει εις πάντας τους ανθρώπους πανταχού να μετανοώσι". Πράξεις ιζ:30

Η απιστία είναι η αιτία όλων των κακών και των εγκλημάτων που γίνονται πάνω στη γη, διότι πλανάει τους απίστους και τους οδηγεί σε μια ασυδοσία και φιλαυτία. Η απιστία λεει στον άνθρωπο: "Ας φάγωμεν και πίωμεν, διότι αύριο
αποθνήσκομεν". Επομένως, ας απολαύσουμε τη ζωή αυτή για να προλάβουμε να "χαρούμε", όσο πιο πολλά πράγματα μπορούμε, πριν πεθάνουμε.

Η πίστη όμως στο Θεό ξεκινάει από τη σωστή βάση. Υπάρχει ο Θεός, ο Οποίος θα κρίνει την οικουμένη. Άραγε πρέπει να προσέξουμε πώς ζούμε, διότι κάποια μέρα θα δώσουμε λόγο. "Πάντων το τέλος επλησίασε, φρονίμως λοιπόν διάγετε". Α' Πέτρου δ:17 "Πάντα είναι εις την εξουσίαν μου, πλην πάντα δεν συμφέρουσι", όπως γράφει ο απόστολος Παύλος στους Κορινθίους. "Πάντα είναι εις την εξουσίαν μου, αλλ' εγώ δεν θέλω εξουσιασθή υπ' ουδενός". Α' Κορινθίους στ:12

Θα μου πείτε: "Οι εντολές του Χριστου είναι βαρειές". Ο Λόγος του Θεού όμως λεει το αντίθετο. "Διότι αύτη είναι η αγάπη του Θεού, το να φυλάττωμεν τας εντολάς Αυτού και αι εντολαί αυτού βαρείαι δεν είναι". Α' Ιωάννου ε:3

Οι εντολές του Ευαγγελίου δεν είναι βαρειές. Είναι η φυσιολογική και σωστή ζωή του ανθρώπου, χωρίς παρανομίες. Μπορείς να τρως ελεύθερα ό,τι θέλεις, μπορείς να παντρευτείς και να εκπληρώσεις την επιθυμία της σάρκας σου,
μπορείς να αποκτήσεις και να στολίσεις το σπίτι σου, να πας στη εξοχή σου και να απολαύσεις όλες τις χαρές που έδωσε ο Θεός μέσα στα σωστά και αληθινά πλαίσια.

Πρέπει δηλαδή να βλασφημάς το Θεό για να αισθάνεσαι ελεύθερος; Δεν μπορείς να Τον δοξάζεις; Πρέπει να λες ψέματα, όταν εσύ θέλεις, για να αισθάνεσαι ότι δεν φοβάσαι τίποτα; Δεν μπορείς να λες την αλήθεια και ο λόγος σου να αποκτήσει κύρος και μπροστά στο Θεό να είσαι αρεστός;

Αν εξετάσεις με αυτό τον τρόπο όλα τα ζητήματα της ζωής σου και κάνεις έναν καλό λογαριασμό, θα βρεις ότι το κέρδος σου από την αμαρτία και την αδικία είναι μηδέν και δεν αξίζει τον κόπο να έρχεσαι σε αντιδικία με το Θεό και να απορρίπτεις τον Ιησού Χριστό, που σταυρώθηκε για σένα και να καταφεύγει στην πλάνη λέγοντας, "Δεν υπάρχει Θεός".

"Είπεν ο άφρων εν τη καρδία αυτού, δεν υπάρχει Θεός"

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω να μου πείτε, πώς εννοείτε αυτή την επερχόμενη σεξουαλική επανάσταση... Γιατί αν δεν το έχετε ακούσει, η σεξουαλική επανάσταση έχει αρχίσει από τη δεκαετία του '60 τουλάχιστον και πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι βγάζουμε τα ματάκια μας χωρίς αναστολές... Τι περισσότερο έχετε να προτείνετε εσείς;

Ανώνυμος είπε...

"Σκοπός μας σε πρώτη φάση είναι να πολεμήσουμε σκληρά τον θεσμό του ΓAΜΟΥ, αυτή την εμετική ανίερη συμμαχία ανάμεσα στις γυναίκες και τους ραββίνους, που μόνο της σκοπό έχει να ευνουχίσει και να καθυποτάξει τους άντρες".
Τι λε ρε φασιστογούρουνο... Εγώ τη μόνη εμετική ανίερη συμμαχία που βλέπω είναι η δική σας... Μήπως θα μας πεις ότι οι παντρεμένοι είμαστε και ευνουχισμένοι; Τι καλύτερο έχεις εσύ που δε γαμάς και πας και καις εκκλησίες επειδή σου ανέβηκαν τα φλόκια μέχρι τον εγκέφαλο
Και τι πρόβλημα έχεις με το γάμο δλδ, σ' έβαλε κανείς να παντρευτείς με το ζόρι; Εσύ άμα δε γουστάρεις μείνε ανύπαντρος για πάντα
Κι εσύ Κάτια κορίτσι μου κρύβε λόγια... Το ξέρουμε ότι σκέφτεστε έτσι οι γυναίκες αλλά μη μας το λες κιόλας... Άσε να υπάρχει λίγος ρομαντισμός...

Ανώνυμος είπε...

παρακαλώ να σβηστούν τα φασιστικά σεξιστικά σχόλια του τύπου "εσείς δεν γαμάτε κτλπ"! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα είμαι αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής και μου ανέθεσαν να εξαρθρώσω την οργάνωση "ανίερη συμμαχία". Όποιος καλός πατριώτης θέλει να βοηθήσει στο έργο της Ελληνικής αστυνομίας να στείλει ότι ξέρει στο ekam@ydt.gr

Ανώνυμος είπε...

xaxxaaaaxxaxaax
telika oi xristianoi einai tragelafikoi!
astinomikos tis antitromokratikis!
etsi paidia! sinexiste tin kali douleia!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μάγκες, έχετε τετράγωνα @@. Και μη δίνεται σημασία στις διάφορες θεούσες που θίχτηκαν απο το παρανάλωμα της εκκλησίας τους. Το Σύνταγμα της χώρας μας το λέει ρητά, ''απαγορεύεται ο θρησκευτικός προσυλητισμός''. Σε όποιον δεν αρέσει να πάει στους γιαχαμπίμπιδες της Μέση Ανατολής. Εδω είναι Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν σε έναν άλλο κόσμο...

Αν υπάρχει νέος σήμερα που δεν έχει προγαμιαίες σχέσεις θα πρέπει να γραφτεί στο Γκίνες και αυτοί μιλάνε για την σεξουαλική καταπίεση.

Αν υπάρχουν σήμερα νέοι που δεν κάνουν όργια στις πενθήμερες ή τα σαββατόβραδα, επίσης.

Αν υπάρχουν ακόμη παντρεμένοι, είναι επειδή δεν έχουν προλάβει ακόμη να χωρίσουν όλοι για να πάνε με τις ρωσίδες, και αυτοί μιλάνε για σεξουαλική επανάσταση.

Ήδη ο κόσμος καταφεύγει σε "συμβάσεις συμβίωσης", δηλ. τους λεγόμενους πολιτικούς γάμους με μόνο σκοπό τα φορολογικά-κληρονομικά οφέλη, και αυτοί μιλάνε για κατάργηση του θρησκευτικού γάμου...

Σε λίγο θα υπάρχουν γάμοι ομοφυλοφίλων και αυτοί μιλάνε για την καταπίεση της εκκλησίας.

Διαρκώς μέχρι και στις ειδήσεις καταγράφονται ομαδικά όργια ενηλίκων και οι μόνοι σχεδόν που δεν συμμετέχουν είναι όσοι τα έχουν βαρεθεί...


Άρα...μικροί μας "ανίεροι" φίλοι, μάλλον ζείτε σε άλλον πλανήτη...

Ή μάλλον, όπως λέει ο ποιητής:

"...ενύχτωσε κ’ οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
Και μερικοί έφθασαν απ’ τα σύνορα και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.
Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις."

-

Ανώνυμος είπε...

H BIA EINAI ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ
ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ


ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι δε χρειάζεται ο κακός εννοούμενος ρομαντισμός και δεν είναι ρομαντικό να ζει κανείς εκτός πραγματικότητας. Είμαι υλίστρια κύριε "πίσω γορίλλες", γιατί να το κρύψω... Κρίμα δεν είναι να αφήνουμε τον κόσμο να ζει με ψευδαισθήσεις; Ότι άμα κάψει εκκλησίες θα γαμήσει; Ας πήγαιναν οι άνθρωποι σε κανένα γυμναστήριο να κάνουν λίγο μυϊκή ενδυνάμωση, ας κάνανε λίγο χορό να φτιάξει αυτή η αρκουδοκίνηση που έχουν, ας κόβανε αυτές τις φανατικές μπούρδες με τους ραβίνους και θα γαμούσαν μια χαρά (γιατί το πρόβλημά τους αυτό είναι αν δεν το έχεις καταλάβει).
Άμα θες να είσαι ρομαντικός με τις γυναίκες καλά κάνεις... Υπάρχουν και γυναίκες ρομαντικές με τους άντρες. Αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την προνομιακή μεταχείριση που έχουν, και πρέπει να έχουν τα θηλυκά... ένα θηλυκό γεννάει κατά κανόνα ένα μικρό τη φορά, και χρειάζεται εννέα μήνες για να το κυοφορήσει και πέντε χρόνια για να το ξεπετάξει... Ο άντρας σπέρνει όπου βρει και σπάνια ενδιαφέρεται για τους απογόνους του. Γι' αυτό και για τη φύση ο άντρας θα είναι πάντα αναλώσιμος, και την επιλογή στο ζευγάρωμα αν δεν εξασκήσει ο άντρας βία, θα την έχει πάντα η γυναίκα. Τα υπόλοιπα που λένε εδώ οι φίλοι περί συμμαχίας γυναικών και ραβίνων με σκοπό τον ευνουχισμό του άντρα είναι για τα μπάζα. Κανένας δε θέλει να ευνουχίσει τον άντρα, αυτά μόνο για την προστασία του είδους γίνονται.
Σε αυτόν που λέει ότι είναι σεξιστικό να λέμε ότι οι τύποι δε γαμάνε, να με συγχωρεί αλλά ολόκληρη η μοντέρνα ψυχιατρική από κει έχει ξεκινήσει - με την ψυχανάλυση του Φρόυντ. Δεν είναι σεξισμός αυτό, εκτίμηση της πραγματικότητας είναι. Η σεξουαλική στέρηση δημιουργεί διανοητικές διαταραχές. Κι αν θες τη γνώμη μου, και η κακή σεξουαλική ζωή όπου το σεξ είναι αυτοσκοπός και αυτοί που το κάνουν δεν έχουν άλλη επικοινωνία, κι αυτή πρόβλημα είναι.

Κάτια

expaganus είπε...

Αγαπητοί επισκέπτες μάλλον δεν διαβάζετε όλα τα ποστς. Η "πανθρησκεία" πρέπει να λάβει υπόψη αυτά που λέει ένας φοιτητής σ' αυτό το μπλογκ: "Η ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ".
Ο ανώνυμος που υποστηρίζει το "παρανάλωμα της εκκλησίας" επειδή "Το Σύνταγμα της χώρας μας το λέει ρητά, ''απαγορεύεται ο θρησκευτικός προσυλητισμός''. Σε όποιον δεν αρέσει να πάει στους γιαχαμπίμπιδες της Μέση Ανατολής. Εδω είναι Ευρώπη" παρακαλώ να μου πει από πού κι ως πού είναι θρησκευτικός προσηλυτισμός το να σπουδάσει κάποιος σε μια ομολογιακή θεολογική σχολή ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ χωρίς κανείς να τον πιέσει. Να μάθει ακόμα ο άσχετος ότι στη Μ. Βρεττανία οι κρατικές θεολογικές σχολές είναι Αγγλικανικές και στις Σκανδιναβικές χώρες, λουθηρανικές, συμμορφώνονται δηλαδή με την επικρατούσα θρησκεία της χώρας. Η Αγγλία και οι Σκανδιναυικές χώρες μήπως δεν είναι Ευρώπη; Στη Γαλλία και στην Ιταλία που οι θεολογικές σχολές είναι της Ρωμαιοκαθολικής εκκήσίας, ούτε κι εκεί είναι Ευρώπη;
Και μια που ο άσχετος λέει για "γιαχαμπίμπιδες της Μέσης Ανατολής" και μια που και οι χρωματιστοί φίλοι μας Green, Purple και Red θεωρούν "την ισλαμική θρηησκεία τεράστια πληγή και ντροπή για την ανθρωπότητα, καθώς αποτελεί το επιστέγασμα του θρησκευτικού φονταμενταλισμού απέναντι στα μη ισλαμικά έθνη, του ρατσισμού απέναντι στους ετερόδοξους και του σεξισμού απέναντι στις γυναίκες", γιατί δεν πάνε να κάψουν κανένα τζαμί για να είναι συνεπείς με τα πιστεύω τους;
Επειδή φοβάμαι ότι κανείς δεν θα απαντήσει με ειλικρίνεια, να σας το πω εγώ: γιατί οι μουσουλμάνοι δεν αστειεύονται με τους ναούς τους... Εδώ την άλλη φορά στους Εχίνους μπήκε στο τζαμί μια ηθοποιός για να γλιτώσει από τη βροχή, και οι Μουσουλμάνοι παραλίγο να λυντσάρουν όλο το τηλεοπτικό συνεργείο! Οι "ανίεροι" θα τό 'χουν ακούσει κάπου αυτό, δεν μπορεί... Αλλά στην πλάτη του Χριστιανισμού ο καθένας το παίζει τσάμπα μάγκας.
Τελειώνοντας χαίρομαι που κάποιος παραδέχεται επιτέλους ότι η αθεία είναι θρησκεία. Δείτε περισσότερα στους συνδέσμους
http://www.oodegr.com/oode/a8eismos/a8eism1.htm και
http://www.oodegr.com/oode/a8eismos/a8eism2.htm

Ανώνυμος είπε...

Κάτια:

Τίποτα για το θέμα έχεις να πεις ή θα συνεχίσεις τις μεσημεριανού τύπου ψυχοαναλύσεις της πούτσας( κυριολεκτικά) επειδή θίχτηκες που κάηκε μια εκκλησία (και σταρχίδια μας)

Ανώνυμος είπε...

Άλλο εκκλησία μες το άσυλο και τον ακαδημαϊκό χώρο και άλλο σε ιδιωτικό χώρο.

Ανώνυμος είπε...

Μα για το θέμα μιλάω ανώνυμε. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά μιλάνε για υλισμό και τον υποστηρίζουν, αλλά υλιστική-πραγματιστική προσέγγιση της πραγματικότητας δεν έχουν. Γι' αυτό και κάνουν βλακείες και φαντάζονται ότι είναι "αγωνιστές" κι ότι θα λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα μέσα από εμπρησμούς και βιντεάκια που ανεβάζουν στο νετ.
Αν τώρα σαν θέμα εννοείς τον εμπρησμό, πιστεύω
α) ότι δείχνουν ασέβεια στην πίστη του άλλου ενώ απαιτούν να σέβεται ο άλλος τη δική τους, δηλαδή δυο μέτρα και δυο σταθμά
β) ότι έκαναν μια τρύπα στο νερό
Επίσης δεν θίγομαι σπό τίποτα σχεδόν, γιατί είμαι πραγματικά υλίστρια, και πατάω γερά στη γη και με τα δυο μου πόδια. Σκοτίστηκα για το τι γνώμη έχει ο καθένας για τις ψυχοαναλύσεις μου.

Ανώνυμος είπε...

κάτια, τον κόσμο τον φτιάχνουν και το αλλάζουν οι άντρες. Αυτοί βάζουν τους κανόνες και αυτοί τους αλλάζουν σύμφωνα με τα συμφέροντα τους. Οι γυναίκες απλά ζούν μέσα σαυτόν αλλά ποτέ δεν επαναστατούν, απλά δέχονται τους κανόνες που τους επιβάλλονται. Ο αρχιεπίσκοπος δήλωσε «η Εκκλησία δεν είναι μόνο θρησκευτικός θεσμός, ο οποίος στηρίζει την πίστη και διδάσκει την ελπίδα, αλλά είναι ο θεματοφύλακας των βασικών αρχών και αξιών του πολιτισμού μας». Είσαι έξω απο τα νερά σου και ασχολείσαι με θέματα που δεν είσαι σχεδιασμένη ως γυναίκα να καταλαβαίνεις. Τράβα παντρέψου έναν πλούσιο για "να περνάς καλά" και άσε τις αντρικές δουλειές στους άντρες.

Ανώνυμος είπε...

@expaganus

Εδώ μιλάμε για
ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ
και είναι μια καλή αφορμή
για ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια Ανώνυμε, "οι γυναίκες ζουν μέσα στον κόσμο αλλά ποτέ δεν επαναστατούν"; Μπορείς να το αποδείξεις αυτό με ιστορικά στοιχεία έτσι για να γελάσουμε; Και οι άνθρωποι είναι σχεδιασμένοι να κατανοούν ανάλογα με το φύλο, ή οι διαφορές "σχεδιασμού" που λες αφορούν θέματα αναπαραγωγής, φυλετικού διμορφισμού κτλ.;
Τεσπα επειδή είναι φανερό τι μονόπλευρο μυαλό κρύβεται πίσω από αυτές τις γραμμές, δε θ' ασχοληθώ περισσότερο μαζί σου. Το τι είπε ο αρχιεπίσκοπος και ποιες δουλειές εννοείς εσύ αντρικές, σε διαβεβαιών ω μικρή σημασία έχουν για την πορεία της ανθρωπότητας... την οποία οι άντρες και οι γυναίκες διαμορφώνουν μαζί. Κι αυτό γιατί πολλά από αυτά που κάνουν οι άντρες, τα κάνουν για τις γυναίκες, και σε πολλές αποφάσεις που παίρνουν δέχονται την επιρροή των γυναικών. Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες βέβαια. Τα δύο φύλα αλληλεπιδρούν το ένα στο άλλο ώστε να μην μπορούμε να διαχωρίσουμε απόλυτα τη δράση τους.
Να κάνω και μια πρόταση προς τους απανταχού ανώνυμους: Υπογράψτε με κάποιο όνομα, κάντε κάτι να σας ξεχωρίζουμε, να ξέρουμε ποιος λέει τι.

Ανώνυμος είπε...

NO COMMENTS!
Σταματήστε τα σχόλια εδώ μέσα είτε θετικά είναι είτε αρνητικά. Ούτε επίσης να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα. Τους κάνετε να νιώθουν πως είναι κάποιοι. Μετράνε μέχρι και τα views (απ' ότι μας λένε 2000 κάτι), και ζητούν να τους ανεβάσετε και τα σχετικά video από την τηλεόραση.Λες και η επιβεβαίωση θα έρθει από τα views της κατάντιας τους ή από τον σύζυγο της Τατιάνας. Πρέπει να καταπολεμηθεί ένα νεοεισαχθέν, ομολογουμένως φαινόμενο: Πρώτη φορά βλέπω τέτοιες επαναστατικές ψωνάρες.

Ανώνυμος, όπως εσείς. Γιατί η ανωνυμία σας δεν μετριάζεται με τίτλους...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μήπως σας Καταπίεσε
κανένας Παπάς,καμμία Θεούσα
όταν ήσασταν μικρά;;

















?

Ανώνυμος είπε...

μάθαμε ότι όταν ο χριστοδουλος διάβασε το blog σας έγινε πυρ και μανία με τον αλαβάνο. Αληθεύει ότι είστε η πέτρα του σκανδάλoυ; Γιατι αν ο χριστόδουλας που ελέγχει το 98% των ελλήνων δε γουστάρει, ο συνασπισμός μπορεί να μείνει εκτώς βουλής.

Ανώνυμος είπε...

Προς κάτια..

Πραγματικά είσαι αυτό που εν αγκλιστί το λένε dillusioned... τελείως όμως... πιστεύεις στα αλήθεια ότι τα δύο φύλα επηρεάζουν εξίσου την πορεία της ιστορίας? Ε πες το και αυτό για να καταλάβω και τον λόγο που η συντριπτική πλειοψηφία των ηγετών/στρατηγών/πρωθυπουργών ήταν άντρες.
Έιπαμε το μουνί σέρνει καράβι αλλά όχι και έτσι. Μετά από κάποια ηλικία χάνει αυτή την ιδιότητά του.
Τέσπα βγήκαμε εκτός θέματος! Συγγνώμη στα παιδιά

Ανώνυμος είπε...

telika i pyrpolisi ekklision theoreitai anarxiki i fasistiki energeia?

Ανώνυμος είπε...

"μισογύνη" που με λες και dillusioned, επειδή βαριέμαι πολύ τους μισογύνηδες, δεν θα πω πολλά. Θα σου πω μερικά μόνο ονόματα να συνέλθεις: Ειρήνη η Αθηναία, Αικατερίνη η Μεγάλη της Ρωσσίας, Ελισσάβετ της Αγγλίας (αυτή που ίδρυσε ουσιαστικά την αγγλικανική εκκλησία). Πρόκειται για γυναίκες που κυβέρνησαν μόνες τους και κρατούσαν τους άντρες σε ρόλο συμβουλευτικό. Θα μου πεις ότι αυτές ήταν μειοψηφία, και "η συντριπτική πλειοψηφία των ηγετών/στρατηγών/πρωθυπουργών ήταν άντρες"; Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτή η "πλειοψηφία" κυβέρνησε κι έκανε ό,τι έκανε ανεξάρτητα από γυναικεία επιρροή; Να σου πω λοιπόν δυο γνωστά ζευγάρια για να καταλάβεις τι εννοώ για την αλληλεπίδραση των φύλων: Περικλής και Ασπασία, Ιουστινιανός και Θεοδώρα. Οι γυναίκες αυτές δεν ήταν ηγέτιδες με τη στενή έννοια του όρου, αλλά κυβερνούσαν μέσω των συντρόφων τους - μάλιστα αν δεν ήταν η Θεοδώρα να συγκρατήσει τον Ιουστινιανό με τη στάση, αυτός θα την είχε κοπανήσει από το αυτοκρατορικό αξίωμα. Να μην πούμε για τόσες άλλες μανάδες που επηρέαζαν τα πράγματα μέσω των παιδιών τους, να μην πούμε και την κλασική ρήση "πίσω από κάθε μεγάλο άντρα"΄κτλ κτλ. Στην ουσία ΔΕΝ μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα φύλα μισογύνη, γιατί το ένα επηρεάζει το άλλο και αλληλοσυμπληρώνονται. Δεν υπάρχουν ανεξάρτητα στη ζωή. Ασφαλώς, συνήθως φαίνεται ότι οι άντρες είναι αυτοί που οδηγούν, αλλά τα φαινόμενα απατούν.

Ανώνυμος είπε...

άντε γαμηθείτε και οι πουτάνες και οι μανάδες σας οι τσατσάδες. όσο για σένα τράβα παντρέψου κάνα κορόϊδο να εξασφαλιστείτε εσύ και τα μπάσταρδα σου. Ήδη άργησες πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ ωχ ωχ... σαν να ακούω κλασσική φεμινίστρια από τα 70ς.
Βλέπει το δέντρο χάνοντας το δάσος.

Ακόμα και στα παραδείγματα που παρέθεσες διαφένεται ότι και πάλι οι άντρες ήταν αυτοί που έπερναν τις αποφάσεις.... Έδωσες 5-6 παραδείγματα.... μπορώ να σου δώσω άλλα 5-6 ... χιλιάδες όπου οι άρχουσες προσωπικότητες της κάθε χώρας όχι μόνο αδιαφορούν για τις γυναίκες τους αλλά τις αλλάζουν και σαν πουκάμισα. (ίσως τελικά να είναι αυτή η λύση)
Το ότι συνπορεύονται δεν το αμφισβητεί κανείς... Το θέμα είναι ότι η γυναίκα ακολουθεί τον άνδρα. Το γιατί έγινε έτσι είναι άλλο θέμα, αλλά όπως και να έχει οι γυναίκες είναι συνυπεύθυνες για την κατάντια του ως τους κομπάρσους της ανθρωπινης ιστορίας.
Η μόνη αληθινή επιρροή που μπορεί να εξασκήσει μια γυναίκα σε έναν άντρα είναι όταν αυτή είναι μάνα του και αυτός είναι ανήλικος.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι οι οπαδοί της "Ανίερης Συμμαχίας" είναι Βαλιανάτοι, μισογύνηδες και άλλοι... Αυτό θα πει οπαδοί ποιότητας, να τους χαίρεστε
τέτοιοι θα είστε φαίνεται κι εσείς γι' αυτό σας υποστηρίζουν τέτοια βλήτα.
Κάτι λέγατε κατά του σεξισμού... Αλλά από αγάμητους τι περιμένεις, όλο λόγια και μπούρδες με σκοπό να καταφέρουν να γαμήσουν

Ανώνυμος είπε...

Α και καμμιά μολότοφ και πάλι για να γαμήσουν, αυτό το ξέχασα...
Βάζω στοίχημα ότι και τους σατανιστές γι' αυτό τους γουστάρετε, επειδή κάνουν όργια. Ιδανική θρησκεία για τον κάθε λιγούρη και μπακούρη!
Περιμένω ακόμα να μου πείτε τι είδους σεξουαλική επανάσταση προτείνετε εσείς, πέρα από αυτήν που ήδη υπάρχει...
Βαλιανάτε, μην ανησυχείς, δεν άργησα καθόλου, έχω πολύ καιρό

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια για το επίπεδό σου φεμινίστρια κάτια... μας έπεισες όλους ότι είσαστε ισάξιο φύλο.

Ανώνυμος είπε...

LOLOLOLOL... katia mou koritsi mou...

ti tha ginei tha se gamisoume sto telos i oxi? vlepw to kathistereis me analuseis p den aggizoun kanenan ektos, entos, ekklisias i anieris summaxias... alitheia esu gamiesai? giati gia na grapseis oles tis malakies sou prepei na s pairnei polu xrono

Ανώνυμος είπε...

κΑΤΙΑ SAID

Βλέπω ότι οι οπαδοί της "Ανίερης Συμμαχίας....

ΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ;;

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΙΣΟΓΥΝΙΚΑ ΤΡΟΛ

ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Mhn koimasai anonyme... Enas xristianos den 8a egrafe pote se mia gynaika "pote 8a se gamisoume'... oute oti oi gynaikes einai poutanes kai oi manades tous tsatsades
Auta ta troll einai allou typou oxi xristianika
mallon einai sexistika
kai an mou legane oti einai oi idioi oi anieroi pou ta grafoune me pseudonymo gia na min ekte8oun 8a to pisteua
Ego Katia sebomai tin apopsi sou, kai as mi symfono se ola.

Ανώνυμος είπε...

καλα μπουρδελο εχει καταντησει εδω μέσα... μαμησια, πουτανες, τσατσαδες και δε συμμαζευεται...
κι εσεις ρε ανιερα φυτά απ' όλα τα ωραια και σημαντικα που σας γραψανε μονο στην κατια απαντατε... να χαρω την πολιτική επιπεδάρα σας

Ανώνυμος είπε...

Enas xristianos den 8a egrafe pote se mia gynaika "pote 8a se gamisoume'...

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ +

Ανώνυμος είπε...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Ανώνυμος είπε...

Πωλούντε 40 γιδοπρόβατα σε καλή κατάσταση, ελαφρώς μεταχειρισμένα μετά Αλβανού γιδοβοσκού επίσης σε καλή κατάσταση και ελαφρώς μεταχειρισμένος.
Ενδείκνυντε για αγάμητους ερασιτέχνες τρομοκράτες (ξέρετε εσείς ε;)

Δώρο 3 βιβλία του Μπακούνιν και ένα του Μπίστη (χεχε).

Ανώνυμος είπε...

Peri Ioustinianiou kwdika.

Sto site tou Idumatos meizonos ellinismou niwtheis
les kai diavazeis istoria sto sxoleio ksana... ti wraia pou ta leei!
Swsti aponomh dikaiwsinhs.... eswterikh anadiarthrwsh... san na ta papagalizw san paidi, 10 xronwn pali, sugkinithika!
idou:

http://www2.fhw.gr/chronos/08/gr/pl/pn/main/frame/pn2b.html?2


kai afou mas eksigisan oi kurioi tou Idrumatous Ellinismou ti leei o kwdikas, as ton diavasoume ton idio me ta matakia mas , etsi gia na eksakrivwsoume. Gia na katalavoume apo pou ksekinaei to doulema se auth thn gamimenh xwra kai na skeftoume kai pou teleiwnei (pou den tha teleiwsei an den to teleiwsoume emeis).

http://forums.pathfinder.gr/State_Politics/Law/Array/thread.html?thread=39536&id=39558

Opoios thelei psaxnei kai epivevaiwnei, den einai thema pisths h istoria. Auta ta pragmata einai grammena. Isws tha eprepe na ntrepomaste pou eimaste Ellines (ama niwthw perifanos mporei na me poun kai fasista etsi?).
Sigoura omws ntrepomai pou anexomaste na eimaste "episima", "kratika", "dimokratika", "paradosiaka", xristianoi...
ta arrwsta zwa
ta avoula onta
ta sakatemena muala
oi upodouloi
oi xristianoi


(Enan frappe metrio xwris parakalw...)

Ανώνυμος είπε...

Ama sas piasoun kai fate 50 xronia fulaki, ta 10 tha einai epeidh kapsate tin ekklisia,
tha upoloipoa epeidh milate gia evraious.

Ανώνυμος είπε...

Paidia mhn to pairnete to site sthn plaka, oi typades gia na perasoun apo to stadio ths aplhs antiparatheshs ston emprhsmo shmainei oti to vlepoun sovara.Prepei na pw edw oti h KATIA me xafniase me tis apopseis ths kai ths axizei ena bravo.Isorropia kai allhlosymplhrwsh twn 2 fylwn,pragmatika respect sthn katia...Osw gia thn energeia toy emprhsmoy , thewrw oti paremvainei thn eleytheria twn allwn na pisteyoyn oti theloyn.Exoyn dikaia aithmata opws ayto gia ta mathimata ths theologikhs sxolhs alla otan eisai kai niotheis apolyta eleytheros nomizo oti sevesai kai thn eleytheria toy alloy opoios kai an einai aytos.Ektos an aytos paremvei sthn dikia soy eleytheria opote einai logiko na amyntheis.Edw nomizo oti h ekklhsia exei paremvei me toys tropoys ths stis eleytheries mas opote mia epithesh enantion ths einai en merei dikaiologhmenh.Ostoso h via DEN prepei na einai h 1h lysh. prepei na einai h teleytaia.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον.ΣΕβομαι την αγωνια σας,τις πολιτικεσ και κοινωνικες ανυσηχιες καθως και τις μουσικες σασ επιλογες.Απο εκει και περα ομως η δραση σας ειναι το λιγοτερο αστεια,και ο τρποσ αντιδρασης το λιγοτερο εφηβικος.Ειστε σα πενταχρονα πιτσιρικια που τους πηρε το γλυφιτζουρι η μαμα και βαλανε τα κλαματα.ΔΕ ξερω ποιο κομπλεξ εχετε,παιξτε οσο θελετε καντε το κομματι σας και διασκεδαστε μας προς το παρον με τη γελοιοτητα σας.Γαμιεται η εκκλησια των παπαδων ποθ κραζετε και λιγο πιο πολυ γαμιεται η γελοιοτητα, ο φασισμος,η απολυτη ανικανοτητα η φλωρια που αντιπροσεπευετε.Φιλια και μη μου στενοχωριεστε

Ανώνυμος είπε...

Κάτια, δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά έχω δυσάρεστα νέα:

1. Παρότι αυτά που λες ακούγονται ωραία στα αυτιά σου, δεν έχουν και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα. Απόδειξη οι εκατοντάδες εκατομμύρια αγάμητες που μυξοκλαίνε και τελικά είτε μένουν στο ράφι είτε συμβιβάζονται, γιατί πολύ απλά η αλήθεια είναι ότι οι άσχημες γυναίκες ΔΕΝ διαλέγουν.

2. Για να είσαι εδώ μεταξύ αυτών που επικρίνεις, σημαίνει πολύ απλά ότι ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που ανέφερα πιο πριν, δηλαδή αυτών που δεν βλέπονται με τίποτα, και ότι μάλλον έχεις να δεις χαρά στα σκέλια σου πολύ καιρό, αν δεν είσαι και παρθένα.

3. Επειδή το προξενιό μας τελείωσε στο Ελλάντα, βολέψου με το ίντερνετ και τον αυνανισμό και να λες και ευχαριστώ.